Evernote synkroniseras inte – vad kan jag göra?

Om Evernote av någon anledning inte synkroniseras kan du utföra följande för att ta reda på varför synkronisering inte fungerar samt möjligtvis lösa problemet:

• Verifiera att du är ansluten till Internet. Det är möjligt att Evernotes synkroniseringsproblem beror på att en anslutning inte har upprättats på din enhet. Ett enkelt sätt att kontrollera detta är att utföra en åtgärd som inte är relaterad till Evernote men som kräver en aktiv Internetanslutning, exempelvis att besöka en webbplats via din webbläsare, öppna din e-post, osv.
  • Försök med att starta om datorn eller enheten. Att starta om enheten kan eventuellt lösa synkroniseringsfelet.
  • Uppgradera till den senaste versionen av Evernote. Synkroniseringsproblem åtgärdas ofta vid produktuppdateringar. Hämta den senaste versionen av Evernote från din app-butik eller via Evernote-webbplatsen.
  • Sök efter felmeddelanden. Om ett felmeddelande visas i Evernote när du försöker synkronisera kan du försöka att söka efter felmeddelandet i Evernotes kunskapsbas, och se om det finns förslag på hur problemet kan åtgärdas.
  • Läs Evernotes statusblogg. Varje vecka uppdateras Evernote-servrarna med nya versioner av diverse programkomponenter som driver tjänsten. Under tiden detta utförs kan tjänsten vara långsam eller till och med stundvis vara otillgänglig. Besök status.evernote.com för att försäkra dig om att synkroniseringsproblemen inte orsakas av problem hos servern.
  • Om du använder en Windows-dator bör du verifiera att Internet Explorer inte är i offline-läge. Du kan kontrollera detta genom att se till att ”Arbeta offline” inte är markerat under menyn Arkiv i Internet Explorer.

Om inget av dessa förslag åtgärdar synkroniseringsproblemen, eller om du fortfarande inte kan ansluta till Evernotes servrar, kan du kontakta Evernote-supporten. När du skickar ditt supportärende bör du inkludera en kopia av aktivitetsloggen från Evernote-programmet. Följ dessa anvisningar för att hämta din aktivitetslogg.