Sluit je Evernote account definitief

Sluit je Evernote account definitief
< Vorige / Volgende >

Sluit je Evernote account definitief

Wanneer je er voor kiest om je Evernote account definitief te sluiten, dan wordt al je data uit Evernote verwijderd. Dit is inclusief alle notities, notitieboeken, labels en andere gegevens die bij je account hoort, zoals je e-mailadres, wachtwoord en twee-staps verificatie telefoonnummer.

Houd wel in gedachten dat deze handeling niet meer teruggedraaid kan worden. Na vier weken is je content niet meer opvraagbaar en je account niet meer toegankelijk, zelfs niet door de Klantenservice. Als je denkt dat je Evernote op een later moment alsnog gaat gebruiken, kan je beter je account deactiveren.

Als je een betaald Evernote account hebt, moet je jouw abonnement annuleren voordat je jouw account afsluit.

Sluit je account definitief

Volg de stappen hieronder om je account af te sluiten.

  1. Log in bij je accountinstellingen.
  2. Klik op Status account in het linker menu.
  3. Klik op de blauwe "Sluit je Evernote account" link.
  4. Lees de aanwijzingen en vink de bevestingingsbox aan en klik op Ga verder.
  5. Voer je wachtwoord in om te bevestigen dat jij de eigenaar van het account bent en klik op Sluit account.

Veelgestelde vragen

Waarom duurt het vier weken voordat mijn content verwijderd is?

Wanneer je een ticket instuurt om je account te sluiten, dan komt je aanvraag in de verwijderrij te staan. Het duurt vier weken om je account door het hele geautomatiseerde verwijderproces heen te loodsen.

LANGUAGES_PRODUCT

Sleutelwoorden:

  • sluit account
  • verwijder account
  • verwijder mijn informatie