Synchronisatie met Evernote werkt niet. Wat moet ik doen?

Als de synchronisatie met Evernote niet werkt, kunt u het volgende proberen om de oorzaak achterhalen en het probleem op te lossen:

• Controleer uw internetverbinding: mogelijk lukt de synchronisatie met Evernote niet omdat uw apparaat niet verbonden is met het internet. U kunt dit gemakkelijk controleren door het internet te gebruiken op een manier die niets met Evernote te maken heeft, bijvoorbeeld een website bezoeken met uw webbrowser of uw e-mail ophalen.
  • Start uw computer of apparaat opnieuw op: soms kan een synchronisatieprobleem worden verholpen door de computer of het apparaat opnieuw op te starten.
  • Voer een update uit naar de nieuwste versie van Evernote: synchronisatieproblemen kunnen vaak verholpen door een update uit te voeren. Download de nieuwste versie van Evernote vanuit de App Store of de Evernote-website.
  • Controleer de foutmeldingen: als Evernote een foutmelding geeft tijdens het synchroniseren, kunt u de foutmelding opzoeken in de Evernote Kennisbank om te kijken of er suggesties zijn voor het oplossen van dit probleem.
  • Lees het Evernote Status Blog: wekelijks worden de Evernote-servers bijgewerkt met nieuwe versies van de softwarecomponenten waarop de service is gebaseerd. Tijdens deze updates werkt de service soms traag en mogelijk is de service zelfs korte tijd helemaal niet beschikbaar. Kijk op status.evernote.com om er zeker van te zijn dat het synchronisatieprobleem niet wordt veroorzaakt door tijdelijke problemen op de server.
  • Als je een Windows-computer gebruikt, controleer dan of Internet Explorer niet in de offlinemodus werkt (de optie 'Offline werken' in het menu Bestand van Internet Explorer mag niet ingeschakeld zijn).

Als u ondanks deze suggesties nog steeds niet kunt synchroniseren of als u nog steeds geen verbinding met de servers van Evernote kunt krijgen, neemt u contact op met Evernote Ondersteuning. U kunt sneller geholpen worden als u tijdens het indienen van uw ondersteuningsaanvraag een kopie van het Activiteitenlogboek uit uw Evernote-applicatie meestuurt. Volg deze instructies om uw Activiteitenlogboek weer te geven.