Tips voor probleemoplossingen voor synchronisatieproblemen

< Vorige / Volgende >

Tips voor probleemoplossingen voor synchronisatieproblemen

Wanneer je notities op een apparaat toevoegt en bewerkt, synchroniseert Evernote die wijzigingen met onze servers en dan met je andere apparaten. Als je notities niet correct synchroniseren, volg dan de stappen hieronder.

• Controleer of je verbonden bent met het Internet - Open de webbrowser van je apparaat en ga naar een website toe om te controleren dat je verbonden bent met het internet.
  • Log in bij Evernote Web - Als je zeker weet dat je apparaat gesynchroniseerd is en je de bijgewerkte notities nog niet op een ander apparaat ziet, controleer dan of je ze in Evernote Web ziet. Hierdoor weet je of de wijzigingen opgeslagen zijn op de Evernote servers.
  • Start je computer of apparaat opnieuw op - Het opnieuw opstarten van een apparaat kan soms een synchronisatieprobleem oplossen.
  • Voer een update uit naar de nieuwste versie van Evernote - Synchronisatieproblemen kunnen vaak verholpen door een update uit te voeren. Download de nieuwste versie van Evernote vanuit de App Store of de Evernote-website.
  • Bekijk Evernote Help & Leren - Als Evernote een foutmelding laat zien bij het synchroniseren, zoek dan in Evernote Help & Leren voor de foutmelding om te kijken of er suggesties zijn voor het oplossen van dit probleem.
  • Lees het Evernote status blog - wekelijks worden de Evernote-servers bijgewerkt met nieuwe versies van de softwarecomponenten waarop de service is gebaseerd. Tijdens deze updates werkt de service soms traag en mogelijk is de service zelfs korte tijd helemaal niet beschikbaar. Kijk op status.evernote.com om er zeker van te zijn dat het synchronisatieprobleem niet wordt veroorzaakt door tijdelijke problemen op de server.
  • Leeg het notitieboek 'Prullenbak' - Soms is een notitie in je 'Prullenbak' notitieboek de oorzaak van synchronisatieproblemen. In dat geval kan het legen van de 'Prullenbak' de oplossing zijn van synchronisatieproblemen. Het is niet mogelijk om notities te herstellen wanneer ze uit de 'Prullenbak' verwijderd zijn.
  • Evernote voor Windows - Als je een Windows computer gebruikt, controleer dan dat Werk offline niet aangevinkt is in het Internet Explorer bestandsmenu. Evernote gebruikt Internet Explorer om op Windows te synchroniseren.
  • Evernote Basic - Als je van Evernote Basic gebruikmaakt, controleer dan dat je niet meer dan twee apparaten gebruikt voor dit account. Dit kan je controleren in je accountinstellingen.
  • Deïnstalleer/installeer Evernote opnieuw - Controleer voordat je Evernote deïnstalleert of al je notities gesynchroniseerd zijn en zichtbaar zijn in Evernote Web. Het zijn dat je een backup moet make of een kopie van je notities opslaat. Alles over het deïnstalleren en opnieuw installeren van Evernote op je apparaat.

Als geen van deze tips helpen, neem dan contact met ons op. Het zou fijn zijn als je de volgende informatie aan je ticket toevoegt:

• Een kopie van je activiteitenlogboek
  • Een beschrijving van wat er gebeurd is
  • Welke Evernote versie je gebruikt
  • Op welk apparaat je notities niet verschijnen
  • Een lijst met alle stappen die je gezet hebt voordat je contact opnam met Evernote Support

Sleutelwoorden:

• problemen met synchroniseren
  • sync
  • gesynchroniseerd
  • synchroniseren
  • synched
  • synchroniseren
  • synchroniseren
  • synchronisatie
  • synchroniseren
  • kan niet synchroniseren
  • niet synchroniseren
  • synchronisatieproblemen
  • synching problems
  • synchronisatieprobleem
  • foutmelding synchroniseren
  • foutmelding