Tutup akaun Evernote anda secara kekal

Tutup akaun Evernote anda secara kekal
< Sebelumnya / Seterusnya >

Tutup akaun Evernote anda secara kekal

Apabila anda memutuskan untuk menutup akaun Evernote secara kekal, semua data anda akan dipadamkan daripada Evernote. Ini termasuk semua nota, buku nota, teg dan data lain yang terkait dengan akaun, seperti alamat e-mel, kata laluan serta nombor telefon pengesahan dua langkah anda.

Perlu diingat bahawa tindakan ini tidak boleh dibalikkan. Selepas empat minggu, kandungan anda tidak akan dapat diambil dan akaun anda tidak akan dapat diakses, walaupun oleh Sokongan Pelanggan. Sekiranya anda rasa anda mungkin ingin kembali ke Evernote di kemudian hari, kami mencadangkan agar anda nyahaktifkan akaun anda.

Sekiranya anda mempunyai langganan Evernote berbayar, anda mesti membatalkan langganan anda sebelum menutup akaun anda.

Tutup akaun anda secara kekal

Untuk menutup akaun anda, ikuti langkah di bawah.

  1. Masuk ke tetapan akaun anda.
  2. Klik Status Akaun daripada menu navigasi sebelah kiri.
  3. Klik pautan biru "Tutup akaun Evernote anda".
  4. Baca arahan dengan teliti, kemudian tandakan kotak pengakuan dan klik Teruskan.
  5. Masukkan kata laluan anda untuk mengesahkan bahawa anda adalah pemilik akaun, kemudian klik Tutup akaun.

Soalan lazim

Mengapakah masa selama empat minggu diperlukan untuk memadamkan kandungan saya?

Apabila anda mengemukakan permintaan penutupan akaun, akaun anda memasuki barisan untuk pemadaman. Perlu masa empat minggu untuk akaun anda melalui proses penutupan automatik yang lengkap.

LANGUAGES_PRODUCT

Kata kunci:

  • tutup akaun
  • padam akaun
  • padamkan maklumat saya