Vinkkejä synkronointiongelmien vianmääritykseen

< Edellinen / Seuraava >

Vinkkejä synkronointiongelmien vianmääritykseen

Kun lisäät ja muokkaat muistiinpanoja yhdellä laitteella, Evernote synkronoi muutokset palvelimillemme ja sitten muille laitteillesi. Jos muistiinpanot eivät synkronoidu oikein, toimi seuraavasti.

• Tarkista, että olet yhteydessä Internetiin - avaa laitteesi Internet-selain ja siirry mille tahansa sivustolle varmistaaksesi, että olet yhteydessä Internetiin.
  • Kirjaudu Evernote Webiin - jos tiedät, että laite on jo synkronoitu, etkä silti näe päivitettyjä muistiinpanoja toisessa laitteessa, tarkista, näetkö ne Evernote Webissä. Näin tiedät, onko muutokset tallennettu Evernoten palvelimille.
  • Käynnistä tietokone tai laite uudelleen- laitteen käynnistäminen uudelleen saattaa korjata synkronointivirheen.
  • Päivitä Evernoten uusimpaan versioon - synkronointivirheet korjautuvat usein tuotepäivityksillä. Lataa Evernoten uusin versio sovelluskaupasta tai Evernoten sivustolta.
  • Tarkista Evernoten Ohje ja oppiminen - jos Evernote antaa virheilmoituksen synkronoitaessa, kokeile etsiä virheilmoitus Evernoten Ohjeesta ja oppimisesta nähdäksesi, onko siellä mitään ratkaisuehdotuksia.
  • Tarkista Evernoten statusblogi - Evernoten palvelimet päivitetään viikoittain palvelun perustana toimivien eri ohjelmistokomponenttien uusilla versioilla. Tällöin palvelu voi olla hidasta tai jopa katketa hetkellisesti. Tarkista osoitteesta status.evernote.com, että palvelimessa ei ole ongelmaa, joka aiheuttaisi synkronointivirheen.
  • Tyhjennä Roskakori-muistikirja - joskus Roskakori-muistikirjan muistiinpano aiheuttaa synkronointiongelmia. Tällön Roskakorin tyhjentäminen saattaa ratkaista synkronointiongelman. Muistiinpanoja ei voi palauttaa, kun ne on tyhjennetty Roskakorista.
  • Evernote Windowsille - jos käytät Windows-tietokonetta, tarkista että Työskentele offline-tilassa ei ole valittu Internet Explorerin Tiedosto-valikossa. Evernote Windowsille synkronoi Internet Explorerin avulla.
  • Evernote Basic - jos sinulla on Evernote Basic, tarkista tiliasetuksista, että tiliisi ei ole liitetty useampaa kuin kahta laitetta.
  • Poista Evernote / asenna se uudelleen - ennen kuin poistat Evernoten, varmista että kaikki muistiinpanosi on synkronoitu ja että ne näkyvät Evernote Webissä. Voit myös varmuuskopioida muistiinpanosi tai tallentaa niistä kopion. Evernoten poistaminen laitteeltasi ja asentaminen takaisin.

Jos mikään näistä ehdotuksista ei auta, ota meihin yhteyttä. Tukipyyntöön kannattaa sisällyttää seuraavat:

• Aktiivisuuslokin kopio
  • Tapahtuneen kuvaus
  • Mitä Evernote-versiota käytät
  • Millä laitteella muistiinpanosi eivät tule näkyviin
  • Luettelo kaikista tekemistäsi toimenpiteistä ennen yhteydenottoa Evernoten tukeen

Avainsanat:

• ongelmia synkronoinnissa
  • synkronoi
  • synkronoitu
  • synkronointi
  • synkattu
  • synkronointi
  • synkronoi
  • synkronointi
  • synkronoidaan
  • ei voi synkronoida
  • ei synkronoi
  • synkronointiongelmat
  • synkronointiongelmat
  • synkronointivirhe
  • virhe synkronoinnissa
  • virheilmoitus