Evernote ei synkronoidu — mitä tehdä?

Jos Evernote ei jostain syystä synkronoidu, voit tehdä joitakin asioita päätelläksesi miksei ja mahdollisesti ratkaistaksesi ongelman:

• Tarkista, että sinulla on Internet-yhteys. On mahdollista, että kohteen Evernote synkronointihäiriö johtuu laitteesi yhteyden puuttumisesta. Helppo tapa tarkistaa tämä on tehdä jotain kohteeseen Evernote liittymätöntä, joka vaatii aktiivisen Internet-yhteyden: käy jollain verkkosivustolla selaimellasi, tarkista sähköpostisi tms.
  • Kokeile tietokoneesi tai laitteesi uudelleenkäynnistämistä.Pelkkä laitteen uudelleenkäynnistys voi korjata synkronointivirheen.
  • Päivitä kohteen Evernote  uusimpaan versioon. Synkronointivirheet korjautuvat usein tuotepäivityksillä. Lataa verkosta kohteen Evernote uusin versio sovelluskaupasta tai Evernote -verkkosivustolta.
  • Etsi virheilmoituksia. Jos Evernote näyttää virheilmoituksen yrittäessään synkronoida, hae virheilmoitusta Evernote-tukikannasta nähdäksesi, onko ongelman ratkaisemiseksi ehdotuksia.
  • Tarkista kohteen Evernote tilablogi. Kohteen Evernote palvelimet päivitetään viikoittain palvelun käyttämien ohjelmistokomponenttien uusilla versioilla. Tänä aikana palvelu voi olla hidas tai ajoittain jopa poissa käytöstä. Tarkista osoitteesta status.evernote.com, ettei palvelinpuolen ongelma ole syynä synkronointiongelmaasi.
  • Jos käytät Windows-tietokonetta, varmista, ettei Internet Explorer ole offline-tilassa, tarkistamalla, ettei Työskentele offline-tilassa ole valittuna Internet Explorerin Tiedosto-valikossa.

Ellei mikään näistä ehdotuksista ratkaise synkronointiongelmaasi, tai et edelleenkään pysty muodostamaan yhteyttä kohteen Evernote palvelimiin, ota yhteyttä Evernote -tukeen. Säästät aikaa, jos liität tukipyyntölähetykseesi kopion Evernote -sovelluksen toimintalokista. Seuraa ohjeita tässä toimintalokin hakemiseen.