Trvalé uzavření účtu Evernote

Trvalé uzavření účtu Evernote
< Předchozí / Další >

Trvalé uzavření účtu Evernote

Pokud se svůj účet Evernote rozhodnete uzavřít natrvalo, veškerá vaše data budou z Evernote vymazána. To znamená všechny poznámky, zápisníky, štítky a další data spojená s účtem, jako například e-mailové adresy, heslo a telefonní číslo dvoufázového ověřování.

Mějte prosím na paměti, že tento krok je nevratný. Po čtyřech týdnech váš obsah už nebude možné obnovit a účet nebude přístupný. Nedostane se k němu už ani zákaznická podpora. Pokud myslíte, že se k Evernote budete chtít vrátit o něco později, doporučujeme místo toho raději deaktivaci účtu.

Pokud máte placené předplatné Evernote, musíte toto předplatné zrušit ještě před uzavřením účtu. Deaktivace placeného účtu uprostřed předplatitelského cyklu však neznamená automatické smazání zbývajícího zůstatku. Ve všech případech deaktivace nebo uzavření účtu platí Zásady vrácení peněz společnosti Evernote.

Trvalé uzavření účtu

Účet uzavřete následovně.

  1. Přihlaste se do nastavení účtu.
  2. V levé navigační nabídce vyberte možnost Stav účtu .
  3. Klikněte na modrý odkaz „Uzavřít svůj účet Evernote“.
  4. Pozorně si přečtěte všechny zprávy, zaškrtněte pole s vyrozuměním a klikněte na Pokračovat.
  5. Zadáním hesla potvrďte, že je účet váš, a klikněte na Uzavřít účet.

Časté dotazy

Proč trvá čtyři týdny, než je můj obsah smazán?

Jakmile podáme žádost o uzavření účtu, žádost je zařazena do fronty na smazání účtu. Než k uzavření vašeho účtu dojde, musí účet projít čtyřtýdenním automatizovaným procesem.

LANGUAGES_PRODUCT

Klíčová slova:

  • uzavřít účet
  • smazání účtu
  • smazat mé údaje