Ändra lösenord

Om du har glömt lösenordet:

1. Försök att logga in på ditt konto via Evernote Web
  2. Klicka på Glömt lösenordet?
  3. Skriv din e-postadress eller ditt användarnamn och klicka på Skicka bekräftelsemeddelande
  4. Kontrollera om du fått ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord. Du kanske behöver leta i skräppostmappen eller företagets skräppostfilter för att hitta meddelandet.

Om du vet ditt nuvarande lösenord men vill ändra det eller om du får ett e-postmeddelande om att ändra det:

1. Logga in till kontoinställningarna i Evernote Web.
  2. Klicka på fliken Säkerhetssammanfattning och sedan på Ändra lösenord
  3. Skriv ett nytt lösenord och klicka på Uppdatera

Om du inte längre har tillgång till kontots mejladress:

1. Skapa en supportbegäran
  2. Välj Fortsätt som gäst
  3. I beskrivningen skriver du din nuvarande och eventuella tidigare e-postadresser. Ange INTE dina lösenord.
  4. Ange om du tidigare har haft ett betalt abonnemang på Evernote. Om du har det ska du bifoga ett kvitto för det abonnemanget. (Du kanske har kvittot i ditt e-postprogram eller på ditt iTunes-, PayPal- eller Google Play-konto. Om du använde en presentkod för att uppgradera ditt konto ska du tala om koden för oss, det kan hjälpa oss att verifiera kontot.)
  5. Skriv ditt användarnamn om du känner till det
  6. Skriv din nuvarande e-postadress
  7. Skicka in ärendet

Här är några exempel på Evernote-kvitton. Ta en skärmbild eller kopiera och klistra in informationen från dessa i ditt supportärende.

Typer av kvitton på betalning

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi,th,ms,ar,id

Nyckelord:

• glömt lösenord
  • glömt lösenordet
  • lösenord
  • återställning av lösenord
  • återställ lösenord