Hoe exporteer ik content uit Evernote

< Vorige / Volgende >

Hoe exporteer ik content uit Evernote

Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar in Evernote voor Mac of Windows.

Je kan een kopie van elke notitie exporteren en het op je Mac of PC opslaan via onze desktop apps. Wanneer je notities exporteert, wordt alle notitiecontent, inclusief bijlagen en labels, in het Evernote XML (.enex) bestand opgeslagen. Je kan een individuele notitie, een heel notitieboek of in een keer alle notities exporteren. Notitieboekstapels en notitielinks kunnen niet geëxporteerd worden.

Exporteer je notities en notitieboeken om:

• Backup kopies van notities en notitieboeken te hebben
  • De content van twee Evernote accounts samen te voegen
  • Notities en notitieboeken van een persoonlijk account naar een zakelijk account te verplaatsen

Bekijk Hoe importeer ik content in Evernote voor meer informatie over het importeren van geëxporteerde notities.

Exporteer individuele notities

• Mac

1. Klik op een notitie of houd de CMD  toets ingedrukt en klik om verschillende notities te selecteren.
    2. Rechter klik op de geselecteerde notitie(s) en selecteer Exporteer notitie(s)...
    3. Zorg dat Evernote XML format (.enex) geselecteerd is.
    4. Optioneel. Vink 'Voeg labels toe voor elke notitie' aan als je de labels ook wil importeren.
    5. Klik op Sla op.
  • Windows

1. Klik op een notitie of houd de CTRL toets ingedrukt en klik om verschillende notities te selecteren.
    2. Rechter klik op de geselecteerde notitie(s) en selecteer Exporteer notitie(s)...
    3. Selecteer Exporteer als bestand in ENEX format (.enex) in het menu en klik op Exporteer.
    4. Kies de bestandsnaam en locatie en klik op Sla op.

Exporteer een notitieboek

• Mac

1. Selecteer Weergave > Notitieboeken in de zijbalk.
    2. Rechter klik op een notitieboek en selecteer Exporteer notitie uit "[notitieboeknaam]"
    3. Zorg dat Evernote XML format (.enex) geselecteerd is.
    4. Optioneel. Vink 'Voeg labels toe voor elke notitie' aan als je de labels ook wil importeren.
    5. Klik op Sla op.
  • Windows

1. Selecteer Notitieboeken in de zijbalk.
    2. Rechter klik op een notitieboek en selecteer Exporteer notities.
    3. Selecteer Exporteer als bestand in ENEX format (.enex) in het menu en klik op Exporteer.
    4. Kies de bestandsnaam en locatie en klik op Sla op.

Exporteer alle notities

• Mac

1. Selecteer Alle notities in de zijbalk.
    2. Selecteer een notitie en gebruik CMD + A op je toetsenbord om alle notities te selecteren.
    3. Selecteer Bestand > Exporteer notities...
    4. Zorg dat Evernote XML format (.enex) geselecteerd is.
    5. Optioneel. Vink 'Voeg labels toe voor elke notitie' aan als je de labels ook wil importeren.
    6. Klik op Sla op.
  • Windows

1. Selecteer Alle notities in de zijbalk.
    2. Selecteer een notitie en gebruik CTRL + A op je toetsenbord om alle notities te selecteren.
    3. Selecteer Bestand > Exporteer...
    4. Selecteer Exporteer als bestand in ENEX format (.enex) in het menu en klik op Exporteer.
    5. Kies de bestandsnaam en locatie en klik op Sla op.

Sleutelwoorden:

• archief
  • archiveer notitieboek
  • archiveer notitieboeken
  • back up
  • verplaats notities naar ander account
  • back-up
  • backup
  • kopieer notities
  • kopieer naar andere accounts
  • exporteer
  • exporteer een notitie
  • exporteer notities
  • exporteer notitieboek