Je wachtwoord wijzigen

Als je jouw wachtwoord vergeten bent:

1. Probeer in te loggen bij je account op Evernote Web
  2. Klik op 'Wachtwoord vergeten?'
  3. Voer je e-mailadres of gebruikersnaam in en klik op Stuur verificatiemail
  4. Controleer in je Postvak in of je een e-mail hebt ontvangen met een link waarmee je jouw wachtwoord kunt wijzigen. Je moet wellicht je map Ongewenste e-mail of het e-mailfilter van je bedrijf controleren.

Als je jouw huidige wachtwoord wel weet, maar als je het wil wijzigen of als je een e-mail ontvangen hebt om het te wijzigen:

1. Log in bij Evernote Web voor je accountinstellingen
  2. Klik op de 'Beveilingssamenvatting' tab en klik op Wijzig wachtwoord
  3. Voer een nieuw wachtwoord in en klik op Update

Ga als volgt te werk wanneer je niet langer toegang hebt tot het e-mailadres dat bij je account hoort:

1. Maak een supportticket
  2. Selecteer 'Ga verder als gast'
  3. Voer je huidige en mogelijk vorige e-mailadressen in het tekstblok in. Vermeld GEEN wachtwoorden.
  4. Geef aan of je ooit een abonnement op Evernote hebt gehad waarvoor je moest betalen. Als dit het geval is, voeg dan een betaalbon van dat abonnement toe. (Dit staat waarschijnlijk in je e-mail, iTunes, PayPal of Google Play account. Als je een giftcardcorde gebruikt hebt om je account te upgraden, geef ons dan die code zodat we daarmee je account kunnen verifiëren.)
  5. Voer je gebruikersnaam in als je die nog weet
  6. Voer je huidige e-mailadres in
  7. Verstuur ticket

Hier vind je wat voorbeelden van Evernote bonnen. Maak een screenshot of kopieer en plak de informatie uit deze bewijzen in je ondersteuningsverzoek.

Soorten betalingsbewijzen

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi,th,ms,ar,id

Sleutelwoorden:

• wachtwoord vergeten
  • wachtwoord vergeten
  • wachtwoord
  • wachtwoord herstellen
  • Wachtwoord resetten