Salasanan vaihto

Jos unohdit salasanasi:

1. Yritä kirjautua tilillesi Evernote Webissä
  2. Napsauta "Unohditko salasanan?"
  3. Anna sähköpostiosoite tai käyttäjätunnus ja napsauta Lähetä tarkistussähköposti
  4. Etsi salasanan palautuslinkki sähköpostistasi. Sinun on mahdollisesti tarkistettava roskapostikansiosi tai yrityksen sähköpostisuodatin.

Jos tiedät nykyisen salasanasi, mutta haluat vaihtaa sen, tai olet saanut salasanan vaihtamiseen kehottavan sähköpostiviestin:

1. Kirjaudu tiliasetuksiin Evernote Webissä
  2. Napsauta Suojauksen yhteenveto -välilehteä ja napsauta sitten Vaihda salasana
  3. Anna uusi salasana ja napsauta Päivitä

Jos et enää pysty käyttämään tilisi sähköpostiosoitetta:

1. Luo tukilipuke
  2. Valitse Jatka vieraana
  3. Kirjoita kuvausruutuun nykyinen ja aikaisemmat sähköpostiosoitteesi. ÄLÄ anna salasanoja.
  4. Ilmoita, onko sinulla koskaan ollut Evernoten maksullinen tilaus. Jos on, liitä kyseisen tilauksen maksukuitti. (Se voi olla sähköpostissasi tai iTunes-, PayPal- tai Google Play -tililläsi. Jos päivitit tilisi ilmaisella lahjakoodilla, kerro meille koodi, sillä saatamme pystyä tarkistamaan tilisi sen perusteella.)
  5. Anna käyttäjätunnuksesi, jos tiedät sen
  6. Anna nykyinen sähköpostiosoitteesi
  7. Lähetä lipuke

Tässä on muutamia esimerkkejä Evernoten kuiteista. Ota näyttökuva tai kopioi ja liitä niissä olevat tiedot tukipyyntöösi.

Maksukuittien tyypit

LANGUAGES_ALL LANGUAGES_EXCLUDE=vi,th,ms,ar,id

Avainsanat:

• salasana unohtunut
  • unohditko salasanasi?
  • salasana
  • salasanan palautus
  • nollaa salasana