Skift din e-mailadresse der bruges til at logge ind på din konto

Skift din e-mailadresse der bruges til at logge ind på din konto
< Forrige / Næste >

Skift din e-mailadresse der bruges til at logge ind på din konto

Evernote bruger hellere en e-mailadresse end et brugernavn til entydigt at identificere dig som kontoindehaver. Når du for første gang registrerer dig hos Evernote, så bliver du bedt om at angive en e-mailadresse. Denne e-mailadresse benytter du sidenhen til at logge ind på din Evernote-konto, og den kan ændres under dine kontoindstillinger.

Skift din e-mailadresse der bruges til at logge ind på din konto

Sådan ændrer du din e-mailadresse der bruges til at logge ind på din konto:

1. Gå til siden 'Sikkerhedsoversigt' under dine kontoindstillinger.
  2. Vælg Skift e-mail under den e-mailadresse der vises i afsnittet 'E-mail-adresse'
  3. Indtast din adgangskode for at godkende ændringer og indtast derefter en ny e-mailadresse.
  4. Vælg Skift e-mail for at gemme ændringerne og vende tilbage til siden med kontoindstillinger. En bekræftelsesmail vil blive sendt til den nye e-mailadresse. Du skal klikke på linket i bekræftelsesmailen for at bekræfte din nye e-mailadresse.

Noter:

• Hvis du modtager en besked om, at e-mailadressen allerede er i brug, så har du muligvis en anden Evernote-konto. Få mere at vide >>
  • For Evernote Teams-konti der blev oprettet før den 15. september 2017 har du to e-mailadresser under dine kontoindstillinger: én til individuelt brug og én til teambrug. Du kan ændre begge disse e-mailadresser via siden 'Sikkerhedsoversigt' under dine kontoindstillinger, men din individuelle e-mailadresse betragtes som den primære e-mail og er dermed den du bruger til at logge ind på din konto.

Nøgleord:

• kontologin
  • skift e-mail
  • skift min e-mailadresse
  • skift din e-mailadresse
  • tilpasset e-mail
  • tilpas e-mail
  • e-mailændring
  • e-maillogin
  • opdater e-mailadresse
  • opdater min e-mailadresse