Úprava oprávnění sdíleného zápisníku

Úprava oprávnění sdíleného zápisníku
< Předchozí / Další >

Úprava oprávnění sdíleného zápisníku

Snímek obrazovky možností oprávnění zápisníku

Jakmile někoho pozvete, ať s vámi spolupracuje v zápisníku, rozhodujete o tom, jak velký přístup dotyčnému dáte:

  • Může editovat a zasílat pozvánky: Pozvaní mohou poznámky měnit, přidávat poznámky, sdílet jednotlivé poznámky a zvát další uživatele, ať si sdílený zápisník zobrazují a upravují ho.
  • Může editovat: Pozvaní mohou poznámky měnit, přidávat je a sdílet jednotlivé poznámky.
  • Může zobrazit: Pozvaní mohou poznámky ve sdíleném zápisníku pouze zobrazovat.

Úprava oprávnění zápisníku

Pokud chcete zobrazit a upravit oprávnění u zápisníků, které jste už sdíleli, a to včetně zrušení sdílení, najděte zápisník v seznamu zápisníků a v závislosti na svém operačním systému postupujte podle kroků dole:

  • Mac

    1. Klikněte pravým tlačítkem myši na název zápisníku a vyberte možnost Upravit sdílení.
    2. Klikněte na X vedle uživatele, se kterým chcete přestat sdílet.
    3. Případně vyberte možnost Soukromé, čímž zastavíte sdílení se všemi.
  • Windows

    1. Klikněte pravým tlačítkem myši na název zápisníku a vyberte možnost Sdílet zápisník.
    2. Klikněte na možnost Upravit oprávnění k zápisníkům.
    3. Klikněte na X vedle uživatele, se kterým chcete přestat sdílet.
    4. Klikněte na možnost Přestat sdílet.
  • iPhone, iPad a iPod touch

    The new Evernote for iOS
    1. Otevřete zápisník a klepněte na tlačítko možností (tři tečky).
    2. Klepněte na Sdílet zápisník.
    3. Klepnutím na oprávnění vedle jména pozvaného oprávnění změňte.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Klepněte na tlačítko nabídky (tři tečky).
    2. Klepněte na Sdílet zápisník.
    3. Klepnutím na ikonu tužky změníte oprávnění či zrušíte sdílení.
  • Android

    1. Klepněte na tlačítko nabídky (tři tečky).
    2. Klepněte na možnost Upravit sdílení.
    3. Klepnutím na ikonu tužky změníte oprávnění či zrušíte sdílení.
  • Web

    Nový Evernote Web

    1. Otevřete zápisník, který chcete přestat sdílet.
    2. Klikněte na tlačítko nabídky (tři tečky).
    3. V rozevírací nabídce vyberte možnost Sdílet zápisník.
    4. Klikněte na možnost Přestat sdílet a potvrďte.

    Starší verze Evernote Web

    1. Otevřete zápisník, který chcete přestat sdílet.
    2. Klikněte na informační tlačítko zápisníku („i“).
    3. Klikněte na možnost Upravit sdílení.
    4. Klikněte na X vedle uživatele, se kterým chcete přestat sdílet.
    5. Klikněte na možnost Přestat sdílet.

LANGUAGES_PRODUCT

Klíčová slova:

  • zrušit sdílení
  • odebrat přístup
  • zastavit sdílení