Змінення дозволів спільної нотатки

Змінення дозволів спільної нотатки
< Назад / Уперед >

Змінення дозволів спільної нотатки

Щоб переглянути та змінити дозволи для спільної нотатки (або повністю скасувати спільний доступ до неї), виберіть зі списку нотатку та виконайте наведені нижче кроки для своєї операційної системи.

  • Mac

    Нова програма Evernote для Mac

    1. Виберіть спільну нотатку.
    2. Натисніть зелену кнопку Поділитися.
    3. Клацніть Закрити доступ, щоб скасувати спільний доступ для всіх.
    4. Або натисніть стрілку поруч із розділом Хто має доступ і змініть параметри доступу або закрийте доступ для окремих користувачів.

    Стара версія програми Evernote для Mac

    1. Виберіть спільну нотатку.
    2. Натисніть зелену кнопку Поділитися.
    3. Виберіть Більше > Закрити спільний доступ для всіх.
    4. Або клацніть Спільний доступ з…, щоб змінити параметри доступу або закрити спільний доступ для окремих користувачів.
    5. Або в рядку меню виберіть Нотатка > Більше > Закрити доступ через загальнодоступне посилання, щоб скасувати спільний доступ за допомогою загальнодоступного посилання.
  • Windows

    Нова програма Evernote для Windows

    1. Виберіть спільну нотатку.
    2. Натисніть зелену кнопку Поділитися.
    3. Клацніть Закрити доступ, щоб скасувати спільний доступ для всіх.
    4. Або натисніть стрілку поруч із розділом Хто має доступ і змініть параметри доступу або закрийте доступ для окремих користувачів.

    Стара версія програми Evernote для Windows

    1. Виберіть спільну нотатку.
    2. Натисніть кнопку Поділитися.
    3. Клацніть стрілку вниз поруч із рівнем доступу для кожного користувача.
    4. Змініть права доступу або виберіть пункт Відкликати доступ, щоб закрити спільний доступ.
    5. Або клацніть Вимкнути поруч із пунктом Посилання для спільного доступу увімкнуте, щоб закрити доступ через загальнодоступне посилання.
  • iPhone, iPad і iPod touch

    Нова програма Evernote для iOS

    1. Виберіть спільну нотатку.
    2. Торкніться кнопки надання доступу (силует зі знаком плюса).
    3. Торкніться дозволу поруч з іменем запрошеного користувача, щоб його змінити.

    Стара версія програми Evernote для iOS

    1. Виберіть спільну нотатку.
    2. Торкніться кнопки надання доступу (силует зі знаком плюса).
    3. Торкніться значка олівця, щоб змінити параметри спільного доступу або закрити доступ для кожного користувача в розділі Хто має доступ.
    4. Змініть права доступу або виберіть пункт Відкликати доступ, щоб закрити спільний доступ.
    5. Або натисніть Посилання для спільного доступу увімкнуте, прокрутіть екран донизу та торкніться пункту Закрити доступ, щоб скасувати спільний доступ через загальнодоступне посилання.
  • Android

    Нова програма Evernote для Android

    1. Виберіть спільну нотатку.
    2. Торкніться кнопки надання доступу (силует зі знаком плюса).
    3. Торкніться дозволу поруч з іменем запрошеного користувача, щоб його змінити.

    Стара версія програми Evernote для Android

    1. Виберіть спільну нотатку.
    2. Натисніть кнопку Поділитися (три з'єднані лініями крапки).
    3. Торкніться значка олівця, щоб змінити параметри спільного доступу або закрити доступ для кожного користувача в розділі Хто має доступ.
    4. Торкніться пункту Посилання для спільного доступу увімкнуте, щоб скасувати спільний доступ через загальнодоступне посилання.
  • Вебклієнт

    Новий вебклієнт Evernote

    1. Виберіть спільну нотатку.
    2. Натисніть зелену кнопку Поділитися.
    3. Клацніть Закрити доступ, щоб скасувати спільний доступ для всіх.
    4. Або натисніть стрілку поруч із розділом Хто має доступ і змініть параметри доступу або закрийте доступ для окремих користувачів.


    Стара версія вебклієнта Evernote

    1. Виберіть спільну нотатку.
    2. Клацніть стрілку вниз на кнопці Поділитися.
    3. Виберіть Посилання > Закрити доступ до нотатки, щоб скасувати спільний доступ за допомогою загальнодоступного посилання.

LANGUAGES_PRODUCT

Ключові слова:

  • закрити доступ
  • скасувати доступ
  • скасувати спільний доступ