Змінення дозволів спільного блокнота

Змінення дозволів спільного блокнота
< Назад / Уперед >

Змінення дозволів спільного блокнота

Знімок екрана з параметрами доступу до блокнота

Коли ви запрошуєте когось до спільної роботи в блокноті, ви можете вибрати один із рівнів доступу:

  • Дозвіл на редагування та запрошення інших користувачів: запрошені користувачі можуть вносити зміни в нотатки, додавати нові нотатки, ділитися окремими нотатками та запрошувати інших користувачів із дозволом на перегляд і редагування спільного блокнота.
  • Дозвіл на редагування: запрошені користувачі можуть вносити зміни в нотатки, додавати нові нотатки та ділитися окремими нотатками.
  • Дозвіл на перегляд: запрошені користувачі можуть лише переглядати нотатки в спільному блокноті.

Змінення дозволів блокнота

Щоб переглянути та змінити дозволи для спільного блокнота (або повністю скасувати спільний доступ), виберіть блокнот зі списку блокнотів і виконайте наведені нижче кроки для своєї операційної системи:

  • Mac

    1. Клацніть правою кнопкою миші ім'я блокнота та виберіть пункт Змінити параметри доступу.
    2. Клацніть X поруч із користувачем, для якого потрібно закрити спільний доступ.
    3. Або виберіть пункт Особистий, щоб закрити доступ для всіх.
  • Windows

    1. Клацніть правою кнопкою миші ім'я блокнота та виберіть пункт Спільний доступ до блокнота.
    2. Натисніть Змінити дозволи блокнота.
    3. Клацніть X поруч із користувачем, для якого потрібно закрити спільний доступ.
    4. Натисніть Закрити доступ.
  • iPhone, iPad і iPod touch

    The new Evernote for iOS
    1. Відкрийте блокнот і натисніть кнопку додаткових параметрів (три крапки).
    2. Торкніться пункту Спільний доступ до блокнота.
    3. Торкніться дозволу поруч з іменем запрошеного користувача, щоб його змінити.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Натисніть кнопку меню (три крапки).
    2. Торкніться пункту Спільний доступ до блокнота.
    3. Торкніться значка олівця, щоб змінити параметри спільного доступу або скасувати його.
  • Android

    1. Натисніть кнопку меню (три крапки).
    2. Торкніться пункту Змінити параметри доступу.
    3. Торкніться значка олівця, щоб змінити параметри спільного доступу або скасувати його.
  • Вебклієнт

    Новий вебклієнт Evernote

    1. Відкрийте блокнот, до якого потрібно закрити доступ.
    2. Натисніть кнопку меню (три крапки).
    3. У розкривному меню виберіть пункт Спільний доступ до блокнота.
    4. Натисніть Закрити доступ і підтвердьте вибрану дію.

    Стара версія вебклієнта Evernote

    1. Відкрийте блокнот, до якого потрібно закрити доступ.
    2. Натисніть кнопку інформації про блокнот («i»).
    3. Клацніть пункт Змінити параметри доступу.
    4. Клацніть X поруч із користувачем, для якого потрібно закрити спільний доступ.
    5. Натисніть Закрити доступ.

LANGUAGES_PRODUCT

Ключові слова:

  • закрити доступ
  • скасувати доступ
  • скасувати спільний доступ