Ändrade rutiner för prenumerationsbetalningar av Evernote i Indien

Ändrade rutiner för prenumerationsbetalningar av Evernote i Indien
< Föregående / Nästa >

Ändrade rutiner för prenumerationsbetalningar av Evernote i Indien

Med 2021 års Reserve Bank of India (RBI) e-mandatsdirektiv som gäller för återkommande betalningar med bankkort i Indien kommer Evernote-kunder i Indien nu att få en särskild betalningsprocess för nya och förnyade prenumerationsbetalningar.

Betala för en ny prenumeration

Så här köper du en ny Evernote-prenumeration:

1. Logga in på kontoinställningarna i Evernote Web.
  2. Klicka på den gröna knappen Uppgradera på sidan Kontosammanfattning.
  3. Välj en plan och faktureringsfrekvens som bäst uppfyller dina behov.
  4. Klicka på Betala nu. Du uppmanas att godkänna prenumerationsvillkoren.
  5. Ange dina uppdaterade kortuppgifter och klicka på Betala.

Betala för en befintlig prenumeration

Betala för förnyad prenumeration:

1. Logga in på kontoinställningarna i Evernote Web.
  2. Välj Fakturering på den vänstra navigeringsmenyn.
  3. Välj Betala nu bredvid Betalningsmetod. Du uppmanas att godkänna prenumerationsvillkoren.
  4. Ange dina uppdaterade kortuppgifter och klicka på Betala.

Information om hur du uppgraderar via iTunes eller Google Play finns i Hantera din Evernote-prenumeration.

Nyckelord:

• faktura
  • kvitto
  • faktura
  • orderhistorik
  • faktureringshistorik
  • köphistorik
  • skatt
  • organisationsnummer
  • moms
  • generera på nytt