Evernote för Chromebook

< Föregående / Nästa >

Evernote för Chromebook

Chromebook-optimering

Evernote Android-appen är optimerad för Chromebook-enheter, oavsett om läget är för bärbar dator eller surfplatta. Det innebär att mer av ditt innehåll syns på startsidan, tydligare och mer intuitiva menyer och en förbättrad layout i appen för en mer anpassad upplevelse.

Även om du också kan komma åt Evernote i en webbläsare, har Chromebook-appen ett ännu bredare utbud av alternativ. Några av dessa är bland annat:

• Offlineåtkomst till anteckningar
  • Ljudinspelning
  • Skissa med en penna
  • PIN-kodsskydd

Den senaste Evernote-appen för Chromebook kan installeras från Google Play Store och är tillgänglig på Android 11+.

Obs! Användare som har Android 9 kanske fortfarande kan använda Evernote, men kommer inte att få de senaste appuppdateringarna. Om du vill uppdatera till nya Evernote för Android och få de senaste optimerade förbättringarna, rekommenderar vi att du uppdaterar till Android 11 om det går.

Nyckelord:

• evernote för chromebook
  • chromebook
  • bärbar dator
  • android
  • optimerad