Redigera en delad anteckning

Redigera en delad anteckning
< Föregående / Nästa >

Redigera en delad anteckning

När en användare redigerar en anteckning kommer den att låsas för andra användare.

Vanliga frågor och svar

Hur kan jag redigera den här anteckningen?

  • Vänta tills den andra personen är klar med redigeringen och har stängt anteckningen.
  • Kontakta personen som redigerar anteckningen och be dem stänga anteckningen.

Hur undviker jag att låsa en delad anteckning?

När du har redigerat en anteckning stänger du den så att den är tillgänglig för nästa person.

LANGUAGES_PRODUCT