Hantera kalenderinställningar

< Föregående / Nästa >

Hantera kalenderinställningar

Inställningar för kalenderwidget

När du vill öppna dina kalenderinställningar klickar eller trycker du på Fler alternativ (tre prickar) längst upp till höger i kalenderwidgeten och klickar eller trycker på Kalenderinställningar...

Förformaterade anteckningar

En kalenderhändelse i en länkad anteckning

Som standard formateras anteckningar som skapats i kalenderwidgeten med en mall som innehåller information om kalenderhändelsen. Avsnitt för åtgärdsposter och anteckningar ingår i mallen och kan ordnas om eller tas bort från anteckningen. Själva mallen kan inte ändras.

Om du vill inaktivera förformaterade anteckningar och börja med en tom anteckning varje gång ändrar du omkopplaren till Inaktiverad.

Kalenderaviseringar (kommer snart)

Aviseringar om att skriva eller öppna anteckningar relaterade till kalenderhändelser kommer snart!

Hantera konton

Om du klickar eller trycker på Hantera konton kommer du till sidan Anslutna tjänster i kontoinställningarna. Här kan du ansluta eller koppla bort dina Google-kalenderkonton. Läs mer på Lägg till och ta bort Google-konton.

Vanliga frågor och svar

Var kan jag lära mig mer om att ansluta till Google-kalendern?

Om du vill veta mer kan du besöka Översikt över Evernote + Google-kalendern.