Versionsinformation för Evernote

< Föregående / Nästa >

Versionsinformation för Evernote

Välj ett operativsystem nedan när du vill se den senaste versionsinformationen. Om du vill hitta versionsnumret för din app kan du gå till Hitta appversion. Om du vill veta hur Evernote levererar appuppdateringar, när du är berättigad till en uppdatering och hur du uppdaterar din Evernote-app kan du gå till Så här levererar Evernote appuppdateringar till kunderna.

• Mac

Den senaste versionen är 10.21.5 build 2931. Släppt 9 september 2021.

Evernote för Mac 10.21.5 är tillgängligt nu från Mac App Store eller kan laddas ned direkt från vår webbplats. Om du redan har versionen som laddas ned direkt behöver du inte göra något, den kommer snart att uppdateras automatiskt.

Nytt

• Goda nyheter: Du kan nu lägga till kodblock och avdelare i dina tabeller!
    • Vi gör startsidan ännu mer användbar. Widgetar för anteckningar, uppgifter, taggar och anteckningsböcker har nu en ikon längst upp till höger så att du kan skapa en ny post med ett klick, direkt från widgeten.
    • Att lägga till filter i din anteckningslista eller sökresultat är ett bra sätt att begränsa din vy, och nu kan du spara filtren som en sparad sökning med ett klick.
    • Du kan nu duplicera, kopiera och slå samman anteckningar när du är offline. Så att du kan fortsätta att fungera även om internet inte gör det.

Korrigeringar:

• Din kalendervecka kan börja på söndag eller måndag, beroende på var du bor. Nu kommer appen att upptäcka din plats och justeras därefter.
    • Ibland när du exporterade en anteckning som en PDF fick anteckningens titel en radbrytning mitt i ett ord. Det är nu ett minne blott.
    • Vi säger det rakt ut: anteckningskonflikter är frustrerande. Men vi har hittat ett sätt som gör att de inte inträffar så ofta när du redigerar på en enda enhet, men du kan fortfarande se dem då och då. Allt vi kan säga är att vi arbetar med det och vi uppskattar ditt tålamod.

Om du vill se äldre versionsinformation går du till Tidigare versionsinformation för Evernote för Mac.

• Windows

Den senaste versionen är 10.21.5 build 2931. Släppt 9 september 2021.

Evernote för Windows 10.21.5 är tillgängligt nu från Windows Store eller kan laddas ned direkt från vår webbplats. Om du redan har versionen som laddas ned direkt behöver du inte göra något, den kommer snart att uppdateras automatiskt.

Nytt

• Goda nyheter: Du kan nu lägga till kodblock och avdelare i dina tabeller!
    • Vi gör startsidan ännu mer användbar. Widgetar för anteckningar, uppgifter, taggar och anteckningsböcker har nu en ikon längst upp till höger så att du kan skapa en ny post med ett klick, direkt från widgeten.
    • Att lägga till filter i din anteckningslista eller sökresultat är ett bra sätt att begränsa din vy, och nu kan du spara filtren som en sparad sökning med ett klick.
    • Du kan nu duplicera, kopiera och slå samman anteckningar när du är offline. Så att du kan fortsätta att fungera även om internet inte gör det.

Korrigeringar:

• Din kalendervecka kan börja på söndag eller måndag, beroende på var du bor. Nu kommer appen att upptäcka din plats och justeras därefter.
    • Ibland när du exporterade en anteckning som en PDF fick anteckningens titel en radbrytning mitt i ett ord. Det är nu ett minne blott.
    • Vi säger det rakt ut: anteckningskonflikter är frustrerande. Men vi har hittat ett sätt som gör att de inte inträffar så ofta när du redigerar på en enda enhet, men du kan fortfarande se dem då och då. Allt vi kan säga är att vi arbetar med det och vi uppskattar ditt tålamod.

Om du vill se äldre versionsinformation går du till Tidigare versionsinformation för Evernote för Windows.

• iOS

Den senaste versionen är 10.17. Släppt 14 september 2021.

Evernote för iOS 10.17 är tillgängligt nu från App Store. Om du har aktiverat automatiska appuppdateringar behöver du inte göra något, den kommer snart att uppdateras automatiskt.

Nytt

• Goda nyheter: Du kan nu lägga till kodblock och avdelare i dina tabeller!
    • - Vi gör startsidan ännu mer användbar. Widgetar för anteckningar, uppgifter, taggar och anteckningsböcker har nu en ikon längst upp till höger så att du kan skapa en ny post med ett klick, direkt från widgeten.

Korrigeringar

• Appen fortsätter nu att spela in ljud efter att din enhet har låsts automatiskt, även om du har ett lösenord aktiverat.

Om du vill se äldre versionsinformation går du till Tidigare versionsinformation för Evernote för iOS.

• Android

Den senaste versionen är 10.17. Släppt 14 september 2021.

Evernote för Android 10.17 lanseras stegvis i Play Store. Om du har aktiverat automatiska appuppdateringar behöver du inte göra något, den kommer snart att uppdateras automatiskt.

Nytt

• Tabeller stöder nu kodblock och avdelare.
    • Skapa nya anteckningar, uppgifter, taggar och anteckningsböcker direkt från varje widgetikon på startsidan.

Korrigeringar

• Bilder som skannats in i Evernote sparas nu korrekt.

Om du vill se äldre versionsinformation går du till Tidigare versionsinformation för Evernote för Android.

• Webben

Den senaste versionen är 10.21.5. Släppt 9 september 2021.

Evernote Web uppdateras automatiskt. Du behöver inte vidta några åtgärder.

Nytt

• Goda nyheter: Du kan nu lägga till kodblock och avdelare i dina tabeller!
    • Vi gör startsidan ännu mer användbar. Widgetar för anteckningar, uppgifter, taggar och anteckningsböcker har nu en ikon längst upp till höger så att du kan skapa en ny post med ett klick, direkt från widgeten.
    • Att lägga till filter i din anteckningslista eller sökresultat är ett bra sätt att begränsa din vy, och nu kan du spara filtren som en sparad sökning med ett klick.

Korrigeringar

• Din kalendervecka kan börja på söndag eller måndag, beroende på var du bor. Nu kommer appen att upptäcka din plats och justeras därefter.
    • Vi säger det rakt ut: anteckningskonflikter är frustrerande. Men vi har hittat ett sätt som gör att de inte inträffar så ofta när du redigerar på en enda enhet, men du kan fortfarande se dem då och då. Allt vi kan säga är att vi arbetar med det och vi uppskattar ditt tålamod.

Om du vill se äldre versionsinformation går du till Tidigare versionsinformation för Evernote Web.

Nyckelord:

• versionsinformation
  • ändringslogg
  • nyheter
  • ny version