Versionsinformation för Evernote

< Föregående / Nästa >

Versionsinformation för Evernote

Välj ett operativsystem nedan när du vill se den senaste versionsinformationen. Om du vill hitta versionsnumret för din app kan du gå till Hitta appversion. Om du vill veta hur Evernote levererar appuppdateringar, när du är berättigad till en uppdatering och hur du uppdaterar din Evernote-app kan du gå till Så här levererar Evernote appuppdateringar till kunderna.

• Mac

Den senaste versionen är 10.45.18. Släppt 21 september 2022.

Evernote för Mac 10.45.18 är tillgängligt nu från Mac App Store eller kan laddas ned direkt från vår webbplats. Om du redan har versionen som laddas ned direkt behöver du inte göra något, den kommer snart att uppdateras automatiskt.

Nytt

• Du kan nu välja att starta Evernote automatiskt när du slår på datorn så att du kommer åt dina anteckningar ännu snabbare.
    • Startsidan i Evernote är ett bra ställe att börja dagen och nu kan du göra den till din standardvy varje gång du öppnar appen, tack vare ett nytt alternativ i Inställningar.
    • Att skapa uppgifter är nu ännu enklare! Skriv "()" i en anteckning följt av lite text, så skapar appen automatiskt en ny uppgift.

Om du vill se äldre versionsinformation går du till Tidigare versionsinformation för Evernote för Mac.

• Windows

Den senaste versionen är 10.45.18. Släppt 21 september 2022.

Evernote för Windows 10.45.18 är tillgängligt nu från Windows Store eller kan laddas ned direkt från vår webbplats. Om du redan har versionen som laddas ned direkt behöver du inte göra något, den kommer snart att uppdateras automatiskt.

Nytt

• Du kan nu välja att starta Evernote automatiskt när du slår på datorn så att du kommer åt dina anteckningar ännu snabbare.
    • Startsidan i Evernote är ett bra ställe att börja dagen och nu kan du göra den till din standardvy varje gång du öppnar appen, tack vare ett nytt alternativ i Inställningar.
    • Att skapa uppgifter är nu ännu enklare! Skriv "()" i en anteckning följt av lite text, så skapar appen automatiskt en ny uppgift.

Om du vill se äldre versionsinformation går du till Tidigare versionsinformation för Evernote för Windows.

• iOS

Den senaste versionen är 10.40. Släppt 20 september 2022.

Evernote för iOS 10.40 är tillgängligt nu från App Store. Om du har aktiverat automatiska appuppdateringar behöver du inte göra något, den kommer snart att uppdateras automatiskt.

Korrigeringar:

• Olika buggkorrigeringar

Om du vill se äldre versionsinformation går du till Tidigare versionsinformation för Evernote för iOS.

• Android

Den senaste versionen är 10.40. Släppt 20 september 2022.

Evernote för Android 10.40 är tillgängligt nu från Play Store. Om du har aktiverat automatiska appuppdateringar behöver du inte göra något, den uppdateras snart automatiskt.

Korrigeringar:

• Olika buggkorrigeringar

Om du vill se äldre versionsinformation går du till Tidigare versionsinformation för Evernote för Android.

• Webben

Den senaste versionen är 10.45.18. Släppt 21 september 2022.

Evernote Web uppdateras automatiskt. Du behöver inte vidta några åtgärder.

Nytt

• Att skapa uppgifter är nu ännu enklare! Skriv "()" i en anteckning följt av lite text, så skapar appen automatiskt en ny uppgift.

Om du vill se äldre versionsinformation går du till Tidigare versionsinformation för Evernote Web.

Nyckelord:

• versionsinformation
  • ändringslogg
  • nyheter
  • ny version