Så här ska du göra om Logga in med Apple inte är tillgängligt

Så här ska du göra om Logga in med Apple inte är tillgängligt
< Föregående / Nästa >

Så här ska du göra om Logga in med Apple inte är tillgängligt

Om du har problem med att logga in på Evernote med ditt Apple ID kan du följa instruktionerna nedan för att logga in på ditt konto.

Steg 1. Skapa ett lösenord för ditt Evernote-konto

Följ dessa steg när du vill ställa in ett Evernote-lösenord:

1. Klicka här om du vill begära ett lösenord via sidan Glömt lösenord.
  2. Ange e-postadressen för ditt Apple ID eller din privata e-postadress (om du väljer att dölja din e-postadress).
  3. Titta i inkorgen efter ett e-postmeddelande om att konfigurera ett Evernote-lösenord.

Ditt Apple ID-lösenord påverkas inte av att du skapar ett Evernote-lösenord.

Steg 2. Logga in med din e-postadress och ditt Evernote-lösenord

När du har ställt in ett Evernote-lösenord kan du logga in med din e-postadress (eller privata e-postadress) och det Evernote-lösenord som du skapade.

Hur hittar jag den privata e-postadressen som är registrerad på mitt Evernote-konto om jag väljer att dölja min e-postadress?

Följ dessa steg för att hitta din privata adress:

1. Logga in på webbplatsen Apple ID.
  2. Klicka på Hantera ... i avsnittet Säkerhet under Appar och webbplatser som använder Apple ID.
  3. Klicka på Evernote i applistan.
  4. Visa e-postadressen i avsnittet Dölj min e-postadress. Den slutar med @privaterelay.appleid.com.

Nyckelord:

• logga in med apple
  • inloggning med apple
  • fortsätt med apple
  • apple-inloggning