Nyheter i Evernote för Android

< Föregående / Nästa >

Nyheter i Evernote för Android

Tre skärmdumpar från nya Evernote för Android

Översikt

Vi har nöjet att lansera den helt nya Evernote-appen för Android. Den nya appen innehåller större uppdateringar och ger en smidigare Evernote-upplevelse.

Uppdateringarna inkluderar bland annat:

• Smidigare navigering. Har designats om från grunden för att vara mindre rörig och mer intuitiv.
  • Förbättrad anteckningsredigerare. Mer kontroll över rubriker och ett standardiserat teckensnittsval innebär att dina anteckningar ser lika ut överallt.
  • Ny anteckningsknapp. Tryck på knappen när du vill skapa en ny textanteckning eller tryck på pilen när du snabbt vill läsa in något annat.
  • Snabbare sökning. Se förslag i realtid när du skriver och begränsa sökresultaten med filter.

Dessutom har vi lagt till några nya reglage, till exempel att växla mellan ljust och mörkt läge oberoende av enhetsinställningarna och ett visningsläge som förhindrar att anteckningar redigeras av misstag.

Du kan ladda ner den nya versionen av Evernote via Play Store på din Android-enhet.

Den nya navigeringsmenyn i Evernote för Android

Smidigare navigering

Den nya navigeringsmenyn öppnas från vänster så att du snabbt kan komma åt dina anteckningar, anteckningsböcker, genvägar, taggar med mera.

Förbättrad anteckningsredigerare

Den förbättrade anteckningsredigeraren ger dig nya formateringsalternativ, bättre läsbarhet och mer konsekvent utseende på olika enheter.

Den nya anteckningsredigeraren i Evernote för Android

Den nya knappen Ny anteckning i Evernote för Android

Knapp för ny anteckning

Med den nya anteckningsknappen kan du snabbt skapa en tom anteckning eller välja bland en rad anteckningstyper så att du kan komma igång direkt.

Snabbare sökningar

Den nya sökfunktionen, som introducerades i Evernote Web, visar förslag i realtid när du skriver och föreslår relaterade sökresultat.

Den nya sökfunktionen i Evernote för Android

Vanliga frågor och svar

Hur skaffar jag den nya appen?

Du kan ladda ner den nya versionen av Evernote via Play Store på din Android-enhet. Om du redan har Evernote installerat, uppdaterar du bara appen.

Varför kan jag inte se uppdateringen i Play Store?

Den uppdaterade appen lanseras i Play Store under flera veckor, så du kanske inte kan uppdatera den ännu. Kontrollera att du använder Android 10 eller senare eftersom den nya Evernote-appen ännu inte har stöd för tidigare versioner av Android.

Varför är nya Evernote för Android endast tillgängligt för Android 10 och senare?

Vår högsta prioritet är att ge dig högsta kvalitet, hastighet och tillförlitlighet i våra nya appar. Därför lanserar vi först nya Evernote för Android på enheter med Android 10 och senare och vi jobbar hårt för att göra appen redo för Android 9 och äldre. Trots att vi arbetar för att göra nya Evernote tillgängligt på äldre versioner av Android, rekommenderar vi att du uppdaterar till Android 10 om möjligt.

Kan jag uppdatera manuellt även om uppdateringen inte är tillgänglig?

Vi kan inte göra uppdateringen tillgänglig utanför den automatiska lanseringen på Play Store. Uppdateringen bör vara tillgänglig inom en snar framtid.

Hur kan jag se vilken version av appen jag använder?

Ett snabbt sätt att se om du använder den nya Evernote-appen är att jämföra din app med de bilder du ser i den här artikeln. Den nya appen har en utfällbar navigeringsmeny, bara två ikoner längst ner och en ny, stor knapp för Ny anteckning.

Dessutom kan du kontrollera versionsnumret genom att öppna navigeringsmenyn, trycka på knappen Inställningar (kugghjul) och titta längst ner i avsnittet Inställningar. Den nya Evernote-appen har version 10.0.

Vilka funktioner är ännu inte tillgängliga i den nya appen?

• Markera flera
  • Stöd för lösenordshantering (1Password, Lastpass osv.)
  • Spara visitkort som kontakter på enheten