Spara ändringar i dina anteckningar

< Föregående / Nästa >

Spara ändringar i dina anteckningar

I de flesta fall sparas ändringar i anteckningar automatiskt. Det finns dock några små skillnader mellan våra datorappar och mobilappar. Tänk också på att Evernote bara kan synkronisera sparade ändringar när du är ansluten till internet.

• Mac

Ändringar som görs i en anteckning sparas regelbundet automatiskt. Klicka på synkroniseringsknappen högst upp i appen när du vill synkronisera direkt i en äldre version av Evernote för Mac.

Obs! Alternativet att synkronisera omedelbart vid behov är inte tillgänglig i nya Evernote för Mac eftersom ändringar sparas automatiskt. Alla ändringar har sparats visas längst ned till höger i Evernote när ändringarna har sparats.

• Windows

Ändringar som görs i en anteckning sparas regelbundet automatiskt. Klicka på synkroniseringsknappen högst upp i appen när du vill synkronisera direkt.

Obs! Alternativet att synkronisera omedelbart vid behov är inte tillgängligt i nya Evernote för Windows eftersom ändringar sparas automatiskt. Alla ändringar har sparats visas längst ned till höger i Evernote när ändringarna har sparats.

• iPhone, iPad och iPod touch

The new Evernote for iOS

När du har redigerat en anteckning trycker du på den gröna bocken i det övre vänstra hörnet för att spara ändringarna.

Older version of Evernote for iOS

Avsluta anteckningen genom att trycka på bakåtpilen för att spara ändringarna.

Obs! Om du använder Evernote på iPad med anteckningslistan och anteckningens brödtext på en delad skärm kan du helt enkelt navigera till en annan anteckning när du vill spara ändringarna.

• Android

Avsluta anteckningen genom att trycka på bakåtpilen för att spara ändringarna.

• Webb

Ändringar i en anteckning sparas automatiskt.

Nyckelord:

• synkronisera