Hitta appversionen

< Föregående / Nästa >

Hitta appversionen

Ibland kan det vara nödvändigt att känna till versionsnumret för appen du använder. Det kan hjälpa dig att avgöra om du använder den senaste versionen av Evernote och hjälper ofta vårt supportteam med felsökning. Följ stegen för ditt operativsystem nedan när du vill hitta appversionen.

• Mac

Klicka på Evernote > Om Evernote på menyraden. Versionen anges på den första textraden.

• Windows

Klicka på Hjälp > Om... på menyraden. Versionen anges på den första textraden.

• iPhone, iPad och iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Öppna navigeringsmenyn genom att klicka på de tre linjerna längst ned till vänster.
    2. Tryck på kugghjulsikonen överst till höger på menyn.
    3. Versionen anges längst ned på menyn.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Tryck på knappen Konto på flikfältet.
    2. Rulla hela vägen ner.
    3. Versionen anges längst ner på sidan.
  • Android

1. Öppna navigeringsmenyn genom att klicka på de tre linjerna överst till vänster.
    2. Tryck på Inställningar > Support.
    3. Versionen anges längst ner på menyn under Sök efter uppdateringar.