Aktivera redigeringsskydd

< Föregående / Nästa >

Aktivera redigeringsskydd

Redigeringsskyddet på mobila enheter är utformat för att förhindra oavsiktliga redigeringar i dina anteckningar. Den här funktionen är endast tillgänglig i nya Evernote för iOS och nya Evernote för Android.

Aktivera redigeringsskydd

Följ dessa steg när du vill aktivera redigeringsskydd.

1. Öppna navigeringsmenyn genom att klicka på de tre linjerna längst ned till vänster.
  2. Tryck på kugghjulsikonen överst till höger på menyn och välj Anteckningar.
  3. Ändra reglaget för Skydda redigering.

Om du vill redigera en anteckning när redigeringsskyddet är aktiverat trycker du bara på den blå redigeringsknappen eller dubbelklickar på anteckningens brödtext.

Obs! Redigeringsknappen finns alltid, oavsett om redigeringsskyddet är aktiverat eller inte. Om redigeringsskyddet inte är aktiverat, redigerar du en anteckning genom att trycka på redigeringsknappen eller anteckningens brödtext.