Ta bort genvägar

< Föregående / Nästa >

Ta bort genvägar

Följ stegen för ditt operativsystem nedan om du har skapat en genväg som du vill ta bort.

• Mac

Högerklicka på anteckningen, anteckningsboken, anteckningsboksbunten eller taggen i listan och välj Ta bort från genvägar på popup-menyn. I nya Evernote för Mac kan du också klicka på Genvägar i sidofältet och klicka på x bredvid genvägen till anteckningen eller anteckningsboken du vill ta bort.

• Windows

Högerklicka på anteckningen, anteckningsboken, anteckningsboksbunten eller taggen i listan och välj Ta bort från genvägar på popup-menyn. I nya Evernote för Windows kan du också klicka på Genvägar i sidofältet och klicka på x bredvid genvägen till anteckningen eller anteckningsboken du vill ta bort.

• iPhone, iPad och iPod touch

Nya Evernote för iOS: Gå till dina genvägar, tryck på alternativknappen (tre prickar) och tryck på Redigera genvägar. Tryck på det röda minustecknet bredvid genvägarna som du vill ta bort.

Äldre version av Evernote för iOS: Öppna en anteckning eller en anteckningsbokslista, tryck på alternativknappen (tre prickar) och tryck på Ta bort från genvägar. För taggar kan du öppna kontofliken, trycka på Inställningar > Hantera taggar och sedan svepa åt vänster på en tagg och trycka på genvägsknappen (fylld stjärna). Alternativt kan du öppna genvägsfliken, svepa åt vänster på en genväg och trycka på Ta bort.

• Android

Håll anteckningen, anteckningsboken eller anteckningsboksbunten intryckt i listan och tryck på Ta bort från genvägar.

• Webb

Nya Evernote WebKlicka på Fler åtgärder (tre prickar) längst upp till höger i en anteckning eller anteckningsbok och välj Ta bort från genvägar eller klicka på Genvägar i sidofältet och klicka på x bredvid genvägen till anteckningen, anteckningsboken eller taggen du vill ta bort.

Äldre version av Evernote Web:
    Klicka på ikonen Genvägar (stjärna) för att öppna listan med genvägar och håll sedan musen över genvägen för anteckningen, anteckningsboken eller taggen som du vill ta bort och klicka på ikonen ta bort genväg -.