Redigera behörigheter för delade anteckningar

Redigera behörigheter för delade anteckningar
< Föregående / Nästa >

Redigera behörigheter för delade anteckningar

När du vill visa och redigera behörigheter för anteckningar som du redan har delat eller vill sluta att dela en anteckning letar du reda på anteckningen i listan med anteckningar och följer stegen för ditt operativsystem nedan:

  • Mac

    Nya Evernote för Mac

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Klicka på den gröna delningsknappen.
    3. Klicka på Sluta dela när du vill sluta dela med alla.
    4. Eller klicka på pilen bredvid Personer som har åtkomst och ändra behörigheter eller ta bort åtkomst för enskilda användare.

    Äldre version av Evernote för Mac

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Klicka på den gröna Delningsknappen.
    3. Klicka på Mer delning > Sluta dela med alla.
    4. Eller klicka på Delat med... om du vill ändra behörighet eller sluta dela med enskilda användare.
    5. Eller välj Anteckning > Mer delning > Sluta dela offentlig länk på menyraden om du vill sluta dela via en offentlig länk.
  • Windows

    Nya Evernote för Windows

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Klicka på den gröna delningsknappen.
    3. Klicka på Sluta dela när du vill sluta dela med alla.
    4. Eller klicka på pilen bredvid Personer som har åtkomst och ändra behörigheter eller ta bort åtkomst för enskilda användare.

    Äldre version av Evernote för Windows

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Klicka på delningsknappen.
    3. Klicka på nedpilen bredvid behörighetsinställningen för en användare.
    4. Ändra behörighet eller välj Ta bort åtkomst för att sluta dela.
    5. Eller klicka på Stäng av bredvid Delbar länk på om du vill sluta dela via en offentlig länk.
  • iPhone, iPad och iPod touch

    Nya Evernote för iOS

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Tryck på delningsknappen (siluett med plustecken).
    3. Tryck på behörigheterna bredvid inbjudarens namn för att ändra dem.

    Äldre version av Evernote för iOS

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Tryck på Delningsknappen (siluett med en plussymbolen).
    3. Tryck på pennikonen för att ändra behörighet eller ta bort åtkomst för en användare under Personer som har åtkomst.
    4. Ändra behörighet eller välj Ta bort åtkomst för att sluta dela.
    5. Eller tryck på Delbar länk på, rulla nedåt och tryck på Sluta dela när du vill sluta dela via en offentlig länk.
  • Android

    Nya Evernote för Android

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Tryck på delningsknappen (siluett med plustecken).
    3. Tryck på behörigheterna bredvid den inbjudna personens namn för att ändra dem.

    Äldre version av Evernote för Android

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Tryck på delningsknappen (tre anslutna prickar).
    3. Tryck på pennikonen för att ändra behörighet eller ta bort åtkomst för en användare under Personer som har åtkomst.
    4. Tryck på Delbar länk på när du vill sluta dela via en offentlig länk.
  • Webb

    Nya Evernote Web

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Klicka på den gröna delningsknappen.
    3. Klicka på Sluta dela när du vill sluta dela med alla.
    4. Eller klicka på pilen bredvid Personer som har åtkomst och ändra behörigheter eller ta bort åtkomst för enskilda användare.


    Äldre version av Evernote Web

    1. Välj den delade anteckningen.
    2. Klicka på nedpilen på delningsknappen.
    3. Välj Länk > Sluta dela anteckning när du vill sluta dela via en offentlig länk.

LANGUAGES_PRODUCT

Nyckelord:

  • sluta dela
  • ta bort åtkomst
  • ta bort delning