Publicera en anteckningsbok

< Föregående / Nästa >

Publicera en anteckningsbok

Med Evernote för Mac eller Windows kan du publicera en anteckningsbok (göra den offentlig) genom att dela den med en länk. Alla som har länken kan komma åt anteckningsboken. Följ stegen för ditt operativsystem nedan för att publicera en anteckningsbok via en offentlig länk.

Obs! Den här funktionen är inte tillgänglig i nya Evernote för Mac och nya Evernote för Windows.

• Mac

1. Öppna listan över anteckningsböcker och välj en anteckningsbok som du vill publicera.
    2. Högerklicka på anteckningsbokens namn och välj Publicera anteckningsbok.
    3. Klicka på Publicera.
    4. Kopiera länken.
  • Windows

1. Öppna listan över anteckningsböcker och välj en anteckningsbok som du vill publicera.
    2. Högerklicka på anteckningsbokens namn och välj Dela anteckningsbok.
    3. Klicka på Ändra behörigheter för anteckningsböcker.
    4. Klicka på Publicera.
    5. Kopiera länken.

Obs! Den här funktionen är bara tillgänglig i Evernote för Mac och Windows.