Installera en äldre version av Evernote

< Föregående / Nästa >

Installera en äldre version av Evernote

Obs! Denna artikel beskriver installation av en äldre version av Evernote. Det kommer inte att finnas några framtida uppdateringar eller buggfixar för äldre versioner av Evernote, inklusive Evernote Legacy. Om du har problem med den här appen kan vårt supportteam rekommendera att du uppdaterar Evernote till den senaste versionen.

Översikt

Vi inser att det kan finnas vissa scenarier då det är nödvändigt eller önskvärt att använda en äldre version av Evernote. Den här versionen är tillfälligt tillgänglig medan vi arbetar för att få igång några av de äldre funktionerna på våra nya appar.

Evernote Legacy-appen, tillgänglig för Mac och Windows, kan laddas ner under en begränsad tid för att hjälpa kunder som övergår till den senaste versionen av Evernote (version 10.0 och senare).

Installera Evernote Legacy-appen

Evernote Legacy-appen kan installeras sida vid sida med den nya Evernote-appen och visas med en grå Evernote-ikon.

Evernote Legacy-appens ikon (grå)

Så här installerar du appen:

1. Klicka på en av följande länkar för att ladda ner Evernote Legacy-installationsprogrammet: Mac | Windows
  2. Öppna den nedladdade filen för att starta installationen.

Vanliga frågor och svar

Kan jag använda den här versionen av appen för vanlig, daglig användning?

Under den närmaste framtiden kan du fortsätta att använda den här versionen av Evernote för vanlig användning. Vi rekommenderar dock att du uppdaterar till och använder den senaste versionen av Evernote för att få de senaste funktionerna och se till att du har de senaste buggfixarna, säkerhetsfixarna och prestandaförbättringarna.

Vad kan jag göra om jag har problem med den här versionen av appen?

Vi erbjuder flera resurser för felsökning av de flesta problem i Evernote hjälp och utbildning och i Evernotes diskussionsforum. Om du inte hittar en lösning är du välkommen att kontakta oss. Observera att vårt supportteam i de flesta fall uppmuntrar dig att uppdatera till den senaste versionen för att få de senaste buggfixarna och prestandauppdateringarna.

Kan jag använda de nya funktionerna, som uppdaterade sök- och formateringsalternativ, i den här versionen av appen?

Nej. De nya funktionerna bygger på en helt ny grund som skapades för de senaste Evernote-apparna. För att få ut det mesta av Evernote bör du uppdatera till den senaste versionen.

Kan jag använda Legacy-appen på iOS eller Android?

Nej. Evernote Legacy är endast tillgängligt för Mac och Windows.

Nyckelord:

• legacy
  • evernote legacy
  • gamla Evernote