Göra en kopia av en anteckning

< Föregående / Nästa >

Göra en kopia av en anteckning

Följ stegen för ditt operativsystem nedan när du vill göra en kopia av en anteckning.

• Mac

1. Högerklicka på anteckningen i anteckningslistan.
    2. Välj Duplicera om du vill skapa en kopia av anteckningen i samma anteckningsbok eller välj Kopiera till... om du vill att kopian ska skapas i en annan anteckningsbok.
  • Windows

1. Högerklicka på anteckningen i anteckningslistan.
    2. Välj Duplicera om du vill skapa en kopia av anteckningen i samma anteckningsbok eller välj Kopiera till... om du vill att kopian ska skapas i en annan anteckningsbok.
  • iPhone, iPad och iPod touch

1. Öppna anteckningen och tryck på alternativknappen (tre punkter) när du vill visa fler alternativ.
    2. Tryck på Duplicera anteckning. En kopia av anteckningen skapas i samma anteckningsbok som originalet.
  • Android

1. Från anteckningslistan genom att trycka på knappen alternativ (tre punkter) för att visa fler alternativ.
    2. Tryck på Välj anteckningar och välj anteckningarna som du vill duplicera.
    3. Tryck på alternativknappen (tre punkter) igen och tryck på Duplicera. En kopia av anteckningen skapas i samma anteckningsbok som originalet.
  • Webb

1. Öppna anteckningen och klicka på alternativknappen (tre prickar) när du vill visa fler alternativ.
    2. Välj Duplicera om du vill skapa en kopia av anteckningen i samma anteckningsbok eller välj Kopiera till... om du vill att kopian ska skapas i en annan anteckningsbok.

Nyckelord:

• duplicera
  • duplicera anteckning
  • kopiera anteckning