Flytta en anteckning till en annan anteckningsbok

< Föregående / Nästa >

Flytta en anteckning till en annan anteckningsbok

Följ stegen för ditt operativsystem nedan när du vill flytta en anteckning till en annan anteckningsbok.

• Mac

1. Högerklicka på anteckningen i anteckningslistan.
    2. Välj Flytta... eller Flytta anteckning till... och välj anteckningsboken som du vill flytta anteckningen till.
  • Windows

1. Högerklicka på anteckningen i anteckningslistan.
    2. Välj Move... eller Flytta anteckning och välj anteckningsboken som du vill flytta anteckningen till.
  • iPhone, iPad och iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Tryck på anteckningsbokens namn överst i anteckningen.
    2. Tryck på Flytta anteckning.
    3. Välj anteckningsboken som du vill flytta anteckningen till.

Äldre version av Evernote för iOS

1. Tryck på anteckningsbokens namn överst i anteckningen.
    2. Välj anteckningsboken som du vill flytta anteckningen till.
  • Android

1. Tryck på anteckningsbokens namn överst i anteckningen.
    2. Välj anteckningsboken som du vill flytta anteckningen till.
  • Webb

Nya Evernote Web

1. Öppna anteckningen som du vill flytta.
    2. Klicka på Fler åtgärder (tre prickar) överst till höger och välj Flytta...
    3. Välj anteckningsboken som du vill flytta anteckningen till.

Äldre version av Evernote Web

1. Öppna anteckningen som du vill flytta.
    2. Klicka på anteckningsbokens namn överst i anteckningen.
    3. Välj anteckningsboken som du vill flytta anteckningen till.

Nyckelord:

• flytta anteckning
  • flytta anteckningar
  • byta anteckningsbok