Ändra storlek på en bild i en anteckning

< Föregående / Nästa >

Ändra storlek på en bild i en anteckning

Ändra storlek på bilder i Evernote för Mac

Följ stegen för ditt operativsystem nedan när du vill ändra storlek på en bild i en anteckning. Obs: Storleken på bilder kan inte ändras i iOS- eller Android-appen.

• Mac

1. Klicka på en bild i en anteckning så att den får en blå ram runtom. Storleken på bilden kan ändras när du ser ett blått fyrkantigt handtag längst ner till höger på ramen.
    2. Markera det fyrkantiga handtaget och dra det mot eller bort från mitten av bilden för att ändra storlek på den. Bilden kan inte överstiga originalstorleken eller anteckningens bredd, beroende på vilket som är störst.
  • Windows

1. Klicka på en bild i en anteckning så att den får en blå ram runtom. Storleken på bilden kan ändras när du ser ett blått fyrkantigt handtag längst ner till höger på ramen.
    2. Markera det fyrkantiga handtaget och dra det mot eller bort från mitten av bilden för att ändra storlek på den. Bilden kan inte överstiga originalstorleken eller anteckningens bredd, beroende på vilket som är störst.
  • Webb

1. Klicka på en bild i en anteckning så att den får en blå ram runtom. Storleken på bilden kan ändras när du ser ett blått fyrkantigt handtag längst ner till höger på ramen.
    2. Markera det fyrkantiga handtaget och dra det mot eller bort från mitten av bilden för att ändra storlek på den. Bilden kan inte överstiga originalstorleken eller anteckningens bredd, beroende på vilket som är störst.

Nyckelord:

• ändra bildstorlek
  • ändra bildstorlek
  • minska bild
  • bildstorlek
  • ändra storlek på bild
  • ändra storlek på bilder
  • bilder vars storlek kan ändras
  • ändra storlek på bilder
  • ändra bildstorlek
  • förstora foto
  • förstora foton
  • bildupplösning
  • bildstorlek