Ta bort en anteckningsbok från en bunt

< Föregående / Nästa >

Ta bort en anteckningsbok från en bunt

Om du vill ta bort en bunt med anteckningsböcker tar du helt enkelt bort alla anteckningsböcker från bunten. Bunten försvinner när det inte finns några anteckningsböcker kvar i den. Anteckningarna och anteckningsböckerna i en bunt raderas inte när du tar bort dem från bunten. Följ stegen för ditt operativsystem nedan om du vill ta bort en anteckningsbok från en bunt.

• Mac

1. Välj Anteckningsböcker på den vänstra panelen när du vill öppna anteckningsbokslistan till höger.
    2. Expandera bunten och klicka på Fler åtgärder (tre prickar) bredvid anteckningsboken du vill ta bort från bunten.
    3. Välj Ta bort från bunt när du vill ta bort anteckningsboken från bunten.
  • Windows

1. Välj Anteckningsböcker på den vänstra panelen när du vill öppna anteckningsbokslistan till höger.
    2. Expandera bunten och klicka på Fler åtgärder (tre prickar) bredvid anteckningsboken du vill ta bort från bunten.
    3. Välj Ta bort från bunt när du vill ta bort anteckningsboken från bunten.
  • iPhone, iPad och iPod touch

Nya Evernote för iOS

1. Öppna navigeringsmenyn genom att trycka på de tre linjerna längst ned till vänster och välj sedan Anteckningsböcker.
    2. Tryck på nedåtpilen bredvid en bunt för att expandera bunten och välj den anteckningsbok du vill ta bort.
    3. Tryck på Fler åtgärder (tre prickar) och välj sedan Ta bort från bunt.

Äldre version av Evernote för iOS

1. I listan över anteckningsböcker trycker du på nedåtpilen bredvid en bunt för att expandera bunten.
    2. Välj den anteckningsbok som du vill ta bort från bunten och tryck sedan på alternativknappen (tre prickar) bredvid anteckningsbokens titel.
    3. Tryck på Inställningar för anteckningsböcker och välj sedan Ta bort från bunt när du vill ta bort anteckningsboken från bunten.
  • Android

Nya Evernote för Android

1. Öppna navigeringsmenyn genom att trycka på de tre linjerna längst ned till vänster och välj sedan Anteckningsböcker.
    2. Tryck på nedåtpilen bredvid en bunt för att expandera bunten och välj den anteckningsbok du vill ta bort.
    3. Tryck på Fler åtgärder (tre prickar) och välj sedan Ta bort från bunt.

Äldre version av Evernote för Android

1. Tryck på alternativmenyn (tre prickar) bredvid en anteckningsbok, sedan på Ta bort från bunt.
  • Webb

Nya Evernote Web

1. Välj Anteckningsböcker på den vänstra panelen när du vill öppna anteckningsbokslistan till höger.
    2. Klicka på Fler åtgärder (tre prickar) bredvid anteckningsboken du vill ta bort från bunten.
    3. Välj Ta bort från bunt när du vill ta bort anteckningsboken från bunten.

Äldre version av Evernote Web

1. Välj Anteckningsböcker på den vänstra panelen när du vill öppna listan över anteckningsböcker.
    2. Expandera bunten, klicka och dra sedan en anteckningsbok från bunten.