Ta bort en anteckningsbok

< Föregående / Nästa >

Ta bort en anteckningsbok

När du tar bort en anteckningsbok flyttas alla anteckningar i den till papperskorgen och den tomma anteckningsboken tas bort från ditt konto. Följ stegen för ditt operativsystem nedan när du vill ta bort en anteckningsbok.

• Mac

1. Högerklicka på anteckningsboken som du vill ta bort.
    2. Välj Ta bort anteckningsbok i alternativlistan.
  • Windows

1. Högerklicka på anteckningsboken som du vill ta bort.
    2. Välj Ta bort anteckningsbok i alternativlistan.
  • iPhone, iPad och iPod touch

Nya Evernote för iOS

1. Öppna anteckningsboken som du vill ta bort.
    2. Tryck på Fler åtgärder (tre prickar) och välj Ta bort anteckningsbok.

Äldre version av Evernote för iOS

1. Öppna anteckningsboken som du vill ta bort.
    2. Tryck på alternativknappen (tre prickar) och välj Inställningar för anteckningsböcker > Ta bort anteckningsbok.
  • Android

Nya Evernote för Android

1. Öppna anteckningsboken som du vill ta bort.
    2. Tryck på Fler åtgärder (tre prickar) och välj Ta bort anteckningsbok.

Äldre version av Evernote för Android

1. Håll anteckningsboken som du vill ta bort intryckt i listan över anteckningsböcker.
    2. Välj Ta bort.
  • Webb

Nya Evernote Web

1. Öppna anteckningsboken som du vill ta bort.
    2. Klicka på Fler åtgärder (tre prickar) i anteckningsbokens sidhuvud högst upp i anteckningslistan.
    3. Klicka på Ta bort anteckningsbok.

Äldre version av Evernote Web

1. Öppna anteckningsboken som du vill ta bort.
    2. Klicka på ikonen Anteckningsinfo (bokstaven i) i anteckningsbokens sidhuvud högst upp i anteckningslistan.
    3. Klicka på Ta bort anteckningsbok.