Inkludera en sammanfattning av kommentarer för kommenterade PDF-filer

Inkludera en sammanfattning av kommentarer för kommenterade PDF-filer
< Föregående / Nästa >

Inkludera en sammanfattning av kommentarer för kommenterade PDF-filer

Kommentarssammanfattning

En sammanfattning över kommentarer gör det lättare för dig att granska kommentarer i PDF-filer. Sidan Kommentarssammanfattning läggs till som den första sidan i PDF-filen som du har kommenterat när den inkluderas. Kommentarssammanfattningar är bara tillgängliga för PDF-filer och kan inte användas i Evernote Web.

I kommentarssammanfattningen visas följande information:

• Antal kommentarer: En löpande räkning av hur många gånger varje typ av kommentar används i ett dokument.
    Annotation summary count
  • Fragmentvy: Beskurna områden i en PDF-fil som visar exakt var på sidan varje kommentar finns. Det gör det enkelt för andra att snabbt granska och hänvisa till idéer och kommentarer utan att behöva leta igenom hela dokumentet.

Annotation Summary

Följ stegen för ditt operativsystem nedan för att inkludera en kommentarssammanfattning i en anteckning.

• Mac

Välj alternativet Inkludera kommentarssammanfattning i PDF-filens anteckningsvy.

• Windows

Välj Redigera > Inkludera kommentarssammanfattning på menyraden i anteckningsfönstret.

• iPhone, iPad och iPod touch

Välj Inkludera sammanfattning på alternativmenyn (tre prickar).

• Android

Tryck på de tre vertikala prickarna i det övre högra hörnet och välj Inkludera kommentarssammanfattning.