Ändra namn på en anteckningsbok

< Föregående / Nästa >

Ändra namn på en anteckningsbok

Du förvara alla dina anteckningar i den förvalda anteckningsboken tills du har tid att organisera dem. Många tycker det är bra att ändra namn på den, till exempel till ”Inkorg” eller ”För arkivering” eller något annat som passar dig.

Följ stegen för ditt operativsystem nedan när du vill byta namn på en anteckningsbok.

• Mac

1. Välj Anteckningsböcker i sidolisten när du vill visa anteckningsbokslistan.
    2. Högerklicka på anteckningsboken som du vill byta namn på och välj Ändra namn på anteckningsbok...
  • Windows

1. Välj Anteckningsböcker på den vänstra panelen när du vill visa anteckningsbokslistan.
    2. Högerklicka på anteckningsboken som du vill byta namn på och välj Ändra namn på anteckningsbok.
  • iPhone, iPad och iPod touch

The new Evernote for iOS
    1. Öppna anteckningsboken som du vill byta namn på.
    2. Tryck på alternativknappen (tre prickar) när du vill visa fler alternativ.
    3. Tryck på Ändra namn på anteckningsbok.
    4. Ändra anteckningsbokens namn och tryck på Ändra namn.
    Older version of Evernote for iOS
    1. Öppna anteckningsboken som du vill byta namn på.
    2. Tryck på alternativknappen (tre prickar) när du vill visa fler alternativ.
    3. Tryck på Inställningar för anteckningsböcker.
    4. Ändra anteckningsbokens namn och tryck på Klart.
  • Android

1. Fäll ut navigeringsmenyn genom att svepa från skärmens vänstra kant.
    2. Tryck på Anteckningsböcker på menyn.
    3. Tryck på alternativknappen (tre prickar) när du vill visa fler alternativ.
    4. Tryck på Ändra namn på anteckningsbok.
    5. Ändra namn på anteckningsboken och tryck på OK.
  • Webb

Nya Evernote Web

1. Klicka på Anteckningsböcker i sidolisten när du vill visa anteckningsbokslistan.
    2. Klicka på Fler åtgärder (tre horisontella prickar) bredvid den anteckningsbok du vill byta namn på.
    3. Välj Ändra namn på anteckningsbok på menyn.

Äldre version av Evernote Web

1. Klicka på ikonen Anteckningsböcker (anteckningsbok) i sidolisten när du vill visa anteckningsbokslistan.
    2. Välj anteckningsboken som du vill byta namn på.
    3. Välj informationsknappen (bokstaven i) och ändra namnet på anteckningsboken.