Filtrera anteckningslistan

< Föregående / Nästa >

Filtrera anteckningslistan

Filtrera alla anteckningar i Evernote Web

I Evernote kan du använda filter för att hjälpa dig hitta det du behöver snabbare. Du kan använda ett eller flera filter genom att klicka på filterknappen längst upp till höger i anteckningslistan. Följande filter är tillgängliga:

• Taggar – Välj från en lista med taggar i ditt konto
  • Finns i - Välj från en lista över anteckningsböcker (alla) eller projektytor (Evernote Business) som du har tillgång till
  • Innehåller – Välj från en lista med specifika innehållstyper, till exempel bilder eller PDF-filer
  • Skapad – Välj ett specifikt datum eller datumintervall när anteckningen skapades
  • Uppdaterad – Välj ett specifikt datum eller datumintervall när anteckningen senast uppdaterades

Om du vill ta bort filter från din anteckningslista klickar du på Rensa alla i det övre högra hörnet i rutan Lägg till filter.

Obs! Anteckningsfiltrering är endast tillgängligt i nya Evernote för Mac, nya Evernote för Windows och nya Evernote Web.

Vanliga frågor och svar

Var i appen kan jag filtrera anteckningar?

Du kan filtrera anteckningar i listan Alla anteckningar, i enskilda anteckningsböcker och i sökresultat (efter en sökning).

Hur använder jag filter i sökresultaten?

Titta på den här YouTube-videon om du vill se hur du gör.

Kan jag spara en specifik uppsättning filter som en sparad sökning?

Alla anteckningsfiltrering i Evernote Web

Ja. Du måste först göra en sökning via sökfältet. Använd sedan ett eller flera filter i listan med sökresultat, klicka på knappen Fler åtgärder (tre prickar) och välj Spara sökning....