Uppdatera Evernote-appen

< Föregående / Nästa >

Uppdatera Evernote-appen

Att hålla Evernote uppdaterat är viktigt för att du ska få de senaste funktionerna och förbättringarna, bugg- och säkerhetskorrigeringarna med mera.

Så här uppdaterar du Evernote

Följ stegen för ditt operativsystem nedan. Du kan också läsa Så här levererar Evernote appuppdateringar till kunderna för mer information om hur Evernote levererar appuppdateringar till kunderna.

• Mac

• evernote.com/download: I Evernote-appen väljer du Hjälp > Sök efter uppdateringar på menyraden.
    • Mac App Store: Om du kan uppdatera till en nyare version av Evernote går du till Evernote-appen i Mac App Store och klickar på Uppdatera.

Om du vill veta mer om hur Evernote levererar appuppdateringar och när kunder är berättigade till uppdateringar kan du läsa Så här levererar Evernote appuppdateringar till kunderna.

• Windows

• evernote.com/download: I Evernote-appen väljer du Hjälp > Sök efter uppdateringar på menyraden.
    • Microsoft Store: Om du kan uppdatera till en nyare version av Evernote går du till Evernote-appen i Microsoft Store och klickar på Uppdatera.

Om du vill veta mer om hur Evernote levererar appuppdateringar och när kunder är berättigade till uppdateringar kan du läsa Så här levererar Evernote appuppdateringar till kunderna.

• iPhone, iPad och iPod touch

Om du är berättigad att uppdatera till en nyare version av Evernote går du till Evernote-appen i App Store och trycker på Uppdatera.

Om du vill veta mer om hur Evernote levererar appuppdateringar och när kunder är berättigade till uppdateringar kan du läsa Så här levererar Evernote appuppdateringar till kunderna.

• Android

Om du är berättigad att uppdatera till en nyare version av Evernote går du till Evernote-appen i Play Store och trycker på Uppdatera.

Om du vill veta mer om hur Evernote levererar appuppdateringar och när kunder är berättigade till uppdateringar kan du läsa Så här levererar Evernote appuppdateringar till kunderna.

• Web

Evernote Web uppdateras automatiskt och lanseras stegvis för kunderna.

Om du vill veta mer om hur Evernote levererar appuppdateringar och när kunder är berättigade till uppdateringar kan du läsa Så här levererar Evernote appuppdateringar till kunderna.

Nyckelord:

• uppdatera
  • uppdatera evernote
  • uppdatera app
  • programuppdatering