Importera anteckningar och anteckningsböcker

< Föregående / Nästa >

Importera anteckningar och anteckningsböcker

Du kan importera (återställa) tidigare exporterade anteckningar och anteckningsböcker till Evernote med ett av våra skrivbordsprogram. De importerade anteckningarna placeras automatiskt i en ny anteckningsbok med namnet Importerat [filnamn] (Mac) eller Importerade anteckningar (Windows). Därifrån kan du flytta eller kopiera dem till valfri anteckningsbok. Du kan bara importera innehåll med Evernote för Mac eller Windows.

Evernote importerar alla anteckningar som ingår i filen, tillsammans med alla tillgängliga filattribut. Alla dina enskilda anteckningar och anteckningstitlar importeras, men anteckningsboksstrukturen bevaras inte.

Följ stegen för ditt operativsystem nedan när du vill importera ENEX-filer.

• Mac

Nya Evernote för Mac

1. Välj Fil > Importera... på menyraden.
    2. Leta reda på och välj ENEX (.enex)-filen som du vill importera.
    3. Klicka på Öppna. Taggar importeras automatiskt.

Äldre version av Evernote för Mac

1. Välj Arkiv > Importera anteckningar på menyraden.
    2. Leta reda på och välj ENEX (.enex)-filen som du vill importera.
    3. Valfritt. Markera alternativet Importera taggar om du vill importera taggar.
    4. Klicka på Öppna.
  • Windows

Nya Evernote för Windows

1. Välj Fil > Importera... på menyraden.
    2. Leta reda på och välj ENEX (.enex)-filen som du vill importera.
    3. Klicka på Öppna. Taggar importeras automatiskt.

Äldre version av Evernote för Windows

1. Välj Arkiv > Importera > Evernote-exportfiler på menyraden.
    2. Leta reda på och välj ENEX (.enex)-filen som du vill importera.
    3. Valfritt. Markera alternativet Importera anteckningstaggar om du vill importera taggar.
    4. Klicka på Öppna.

Du kan också importera ENEX-filer på följande sätt:

• Dra och släpp ENEX-filen direkt i en destinationsanteckningsbok via det vänstra navigeringsfältet eller anteckningslistan.
  • Dubbelklicka på en ENEX-fil för att automatiskt importera den till appen.

Nyckelord:

• ENEX
  • återställ anteckningar
  • återställning
  • importera
  • importera anteckningar
  • importera anteckningar Evernote
  • importera anteckningsböcker
  • importera anteckningsböcker Evernote
  • importera innehåll