Lämna en Evernote-betaversion

< Föregående / Nästa >

Lämna en Evernote-betaversion

Om du har en operativsystemspecifik betaversion och föredrar att använda den nuvarande vanliga versionen av Evernote följer du stegen för ditt operativsystem nedan.

• Mac

1. Öppna Evernote beta-appen och välj Anteckningar för att kontrollera om det finns osynkroniserade anteckningar (markerade med en grå synkikon i hörnet av anteckningslistan).
    2. När du har kontrollerat att alla dina anteckningar är synkroniserade (inga grå synkikoner syns) avinstallerar du beta-appen.
    3. Ladda ner och installera den vanliga Evernote-appen från evernote.com/download.
  • Windows

1. Öppna Evernote beta-appen och välj Anteckningar för att kontrollera om det finns osynkroniserade anteckningar (markerade med en grå synkikon i hörnet av anteckningslistan).
    2. När du har verifierat att alla dina anteckningar är synkroniserade (inga grå synkroniseringsikoner syns) avinstallerar du beta-appen.
    3. Ladda ner och installera den vanliga Evernote-appen från evernote.com/download.
  • iPhone, iPad och iPod Touch

Om du installerade en förhandsversion via App Center:

1. Radera förhandsversionen av Evernote (visas med en svart appikon).
    2. Öppna appen Inställningar, gå till Allmänt > Profiler och ta bort Evernote-profilen genom att trycka på Evernote > Ta bort profil.
    3. Fortsätt med den vanliga Evernote-appen som installerades från App Store.

Om du installerade en betaversion via Apple TestFlight:

1. Öppna TestFlight och tryck på Evernote i listan.
    2. Längst ner på sidan trycker du på Avsluta test, bekräfta och avsluta TestFlight-appen.
    3. Radera Evernote beta-appen (visas med en svart appikon).
    4. Installera om Evernote från App Store.
  • Android

1. Öppna Play Store-appen.
    2. Sök efter Evernote och tryck på Evernote-ikonen för att öppna sidan med appinformation.
    3. Rulla ned till avsnittet om betatester.
    4. Tryck på Lämna och vänta sedan tills du tas bort från betaprogrammet (det kan ta upp till 30 minuter).
    5. Avinstallera Evernote från din enhet.
    6. Installera om Evernote från Play Store.

Obs: Om du inte avinstallerar och installerar om Evernote efter att du lämnat betaprogrammet kommer du fortfarande att använda betaversionen av Evernote tills nästa allmänna programuppdatering blir tillgänglig.

Lämna Evernote Early Access-programmet

Om du vill välja bort Evernote Early Access-programmet kan du läsa Lämna Evernote Early Access-programmet.