Gå med i Evernotes program för tidig åtkomst

< Föregående / Nästa >

Gå med i Evernotes program för tidig åtkomst

Vi vill ha din hjälp att utforma Evernotes framtid. Vi arbetar alltid med att göra förbättringar och lägga till nya funktioner och dina synpunkter hjälper oss att få det rätt.

Som tidiga åtkomsttestare har du möjlighet att testa nya versioner och funktioner i Evernote innan de blir tillgängliga för allmänheten och ge din feedback. Du bör vara medveten om att funktioner och funktionaliteten testas i en verklig miljö och att det ibland kan finnas fel, men din feedback hjälper oss att förbättra Evernote.

Om du har frågor om det tidiga åtkomst-programmet kan du läsa svar på vanliga frågor.

Gå med i programmet för tidig åtkomst

Evernotes program för tidig åtkomst är öppet för alla kunder med privata Evernote-konton. Observera att deltagare i programmet inte har tillgång till alla appar och funktioner som testas. De enheter du använder, hur du använder Evernote och hur ofta du använder Evernote hjälper oss att bestämma vilka tester du blir ombedd att delta i.

Gå med i programmet:

1. Gå till evernote.com/earlyaccess i din webbläsare.
  2. Fyll i formuläret på sidan.
  3. Klicka på Gå med nu.

Obs! Evernote Teams-kunder kan inte delta i detta program. Det finns ibland Evernote Teams-funktioner som är tillgängliga för testning utanför programmet. Om du vill veta mer går du till Tidig åtkomst-testning för Evernote Teams-konton.