Stödet för Evernote Touch för Windows upphör

Från och med 2 augusti 2016 kommer Evernote Touch att ersättas av datorappen Evernote för Windows i Windows-butiken. Kunder som använder Evernote Touch kan fortsätta att göra det, men programmet kan inte längre laddas ned eller uppdateras.

Vanliga frågor och svar

Vad händer med Evernote Touch?

Med Windows 10 Anniversary Update kommer stöd för Win32-datorappar till Windows Store. Vi vill att våra Windows-användare ska få den bästa och mest funktionsfyllda Evernote-versionen och därför ersätter vi Evernote Touch med en Evernote-datorapp med alla funktioner i Windows Store.

Varför slutar Evernote att stödja Evernote Touch?

Vi fokuserar vårt arbete på att investera i nya funktioner i våra huvudappar. Evernote Touch utformades som ett tillägg till Evernote för Windows och var inte avsett att vara en fullständig version av Evernote. Evernote för Windows har en omfattande uppsättning av funktioner i tillägg till de som Evernote Touch erbjuder, inklusive stöd för mus och tangentbord.

Vilka förändringar kan jag vänta?

Om du har Windows 10 Anniversary Update med automatiska uppdateringar aktiverade i Windows Store så behöver du inte göra någonting. Evernote Touch uppdateras automatiskt till den senaste versionen av Evernote för Windows. Annars uppdateras programmet nästa gång du uppdaterar Evernote Touch.

Kan jag fortfarande använda Evernote Touch?

Ja. Kunder som redan använder Evernote Touch i andra operativsystem än Windows 10 Anniversary Update kan fortsätta att göra det, även efter 2 augusti. Vi planerar inte att stänga ned appen, men vissa funktioner kan sluta fungera när du uppdaterar operativsystemet. När appen har uppdaterats går det inte att återgå till Evernote Touch och appen kan inte laddas ned igen.

Vad händer med mina anteckningar när jag byter från Evernote Touch till Evernote datorappen?

Dina anteckningar och anteckningsböcker påverkas inte.

Vad är skillnaden mellan Evernote Touch och Evernote för Windows?

Evernote Touch utformades för att dra nytta av pekskärmsinmatningar och gester på Windows Touch-enheter så det finns vissa skillnader i gränssnittet och stödet för gester. Att navigera bland anteckningarna och anteckningsböckerna i Evernote för Windows kommer dock att kännas bekant. Vi uppmuntrar dig att dela med dig av idéer och förslag i vårt diskussionsforum.