Evernote Personal-erbjudande för studenter

< Föregående / Nästa >

Evernote Personal-erbjudande för studenter

Vad gäller erbjudandet?

Berättigade studenter kan få 50 % rabatt på ett årsabonnemang på Evernote Personal. Läs mer >>

Vem kan utnyttja erbjudandet?

För att kunna utnyttja erbjudandet måste du:

• Vara en högskolestudent med en giltig .edu- eller .ac.uk-e-postadress från skolan eller ha en giltig skolutfärdad e-postadress som finns med i den här listan. (Tips: Använd Ctrl+F eller Cmd+F för att snabbt söka efter din domän.)
  • Vara ny Evernote-användare eller befintlig Evernote Free-användare
  • Verifiera din e-postadress för lärosätet och registrera dig för ett år med Evernote Personal på den särskilda kampanjsidan
  • Du får inte ha använt e-postadressen till lärosätet för detta erbjudande tidigare

Hur utnyttjar jag erbjudandet?

1. Gå till kampanjsidan och skapa ett nytt Evernote-konto eller logga in på ditt Free-konto.
  2. Ange din e-postadress till ett kvalificerande lärosäte [se frågan ovan angående kvalificerande e-postadresser]. Du får ett e-postmeddelande med en verifieringslänk.
  3. Klicka på verifieringslänken i e-postmeddelandet som skickades till adressen du angav och slutför köpet.

Anteckningar:

• Din e-postadress till skolan behöver inte vara den primära e-postadressen på ditt Evernote-konto. Om du redan har ett Evernote-konto som använder en annan e-postadress kan du utnyttja detta erbjudande på det kontot och det enda vi skickar till skolans e-postadress är verifieringsmeddelandet.
  • Om du inte får verifieringsmeddelandet kontrollerar du skräppostmappen och lägger till no-reply@evernote.com och no-reply@account.evernote.com i dina kontakter eller listan över betrodda avsändare.
  • Om du fortfarande inte får verifieringsmeddelandet kan du försöka gå igenom stegen igen för att se till att e-postadressen du angav är korrekt.

Varför får jag ett felmeddelande om att min e-postadress inte är berättigad till rabatt?

Du kan få det här felmeddelandet om lärosätet inte är berättigat till erbjudandet eller om du redan har använt e-postadressen för detta erbjudande tidigare. För att kvalificera måste du vara registrerad på en högskola eller ett universitet och ha en giltig e-postadress från lärosätet som slutar med .edu eller .ac.uk eller ha en giltig e-postadress som finns med på den här listan.

Varför får jag ett felmeddelande om att erbjudandet inte är giltigt med mitt konto?

Du kan få det här felmeddelandet om ditt konto inte är Evernote Free eller om du redan har utnyttjat detta erbjudande på kontot. För att vara berättigad måste du vara ny Evernote-användare eller befintlig Free-användare. Du får inte redan ha ett betalt Evernote-abonnemang.

Jag är högskolestudent men har ingen behörig e-postadress. Hur kan jag utnyttja erbjudandet?

Detta erbjudande är för närvarande bara tillgängligt för studenter med kvalificerande e-postadresser. I framtiden kan vi öppna erbjudandet för studenter med andra e-postadresser. Om du vill skicka in en skoldomän för granskning kan du fylla i en undersökning på ditt språk nedan. Om ditt språk inte är tillgängligt kan du använda engelska.

Finns det andra rabatter på Evernote-produkter som används inom utbildning?

Ja. Evernote Teams är tillgängligt för alla kvalificerande utbildningsinstitutioner till rabatterat pris.Läs mer >>

Vad händer när kampanjperioden tar slut?

Efter kampanjperioden förlängs ditt abonnemang automatiskt på årsbasis till det ordinarie priset, såvida du inte ändrar dina abonnemangsinställningar. Evernotes handelsvillkor gäller.