Så här avbildar du handskrift och skannar dokument med mobilen

Så här avbildar du handskrift och skannar dokument med mobilen

Så här avbildar du handskrift och skannar dokument med mobilen

Mobil som skannar Moleskine-sida

Använd Evernote på mobilen som fickskanner. Ta bilder av foton, handskrivna anteckningar och dokument som visitkort och kvitton till Evernote. Skannade objekt är alltid tillgängliga överallt där du har Evernote när de har sparats på ditt konto.

Camera iconSå här används kameran i appen

Starta kameran i appen: Tryck på kameraikonen på Evernote-startskärmen (iOS) eller widgetskärmen i Evernote Android. Ta ett foto genom att trycka på slutarknappen. Den fotograferade bilden sparas som en ny anteckning. Om du vill lägga till en nytagen bild i en befintlig anteckning ska du trycka på kameran (tryck först på gemet i Android) på verktygsfältet för anteckningsredigering.

Avbilda automatiskt: Det enklaste sättet att skanna dokument är att hålla kameran stadigt ovanför dokument eller kortet så att kanterna syns inuti ramen. Kameran detekterar, fokuserar och tar automatiskt en bild av dokumentet.

Ta foton av recept

Mobil med skannat kvitto

Du kan använda Evernote-kameran och ta foton av vad som helst. Fotografera handskrivna anteckningar och ritningar på en whiteboard-tavla eller baksidan av ett kuvert. Skanna pappersdokument och visitkort. Handskriven eller tryckt text blir sökbar när den sparas i Evernote.

PROVA

Skanna och spara kvitton i en anteckningsbok för enkel åtkomst när du skickar in omkostnadsrapporter

Skanna handskrivna anteckningar och teckningar

Exempel på handskriven anteckning som skannats till Evernote

Fotografera handskrivna anteckningar och ritningar till Evernote. Tydligt skrivna anteckningar är sökbara och kan redigeras. Läs mer

PROVA

Skanna anteckningar på Post-it®-lappar, servetter, sidorna i en anteckningsbok eller på baksidan av ett kuvert.

Skanna dokument, produktdekaler och handböcker

Slipp allt papper och skanna in kopior av alla dokument till Evernote.

PROVA

• Skanna räkningar, hälsointyg, formulär, kartor, kursplaner och användarhandböcker för framtida bruk

• Ta ett foto av produktinformation och dekaler på förbrukningsartiklar som bläckpatroner eller kaffefilter som regelbundet måste inhandlas

• Ta ett foto av en produktetikett, till exempel på en vinflaska, och lägg till den i en anteckningsbok över saker som du gillar

Samla in visitkort

Mobil med skannat visitkort

Finns för Android och iOS

Evernote skannar visitkort och förvandlar dem till kontaktanteckningar. När korten har skannats in sparas kontaktuppgifterna, till exempel namn, befattning, företagsnamn och en bild av kortet, och du kan söka på dem. Läs mer

Ta foton av whiteboard-tavlor

Whiteboard-optimering

Du kan använda Evernote-kameran och ta foton av vad som helst. Fotografera handskrivna mötesanteckningar, lektionsanteckningar och idéer från brainstorming-sessioner. Handskriven eller tryckt text blir sökbar när den sparas i Evernote.

PROVA

• Ta ett foto av en hel whiteboard-tavla eller bara vissa delar av den.

• Lägg till ljudinspelningar från ett möte till en anteckning som innehåller fotograferade whiteboard-tavlor för ytterligare sammanhang.