Välkommen till Evernote Web

Evernote Web snabbtur

Diagram som visar gränssnittet i Evernote Web

Marginallist

Använd sidolisten (eller navigeringsmenyn) när du vill navigera på ditt Evernote-konto och få tillgång till kontoinställningarna.

• Ny anteckning: Skapa en ny textanteckning i den aktuella anteckningsboken.
    • Sök i anteckningar: Sök igenom dina anteckningar efter nyckelord, platser, taggar och mycket annat. Evernote söker igenom anteckningarnas namn och innehåll samt text i bilder som bifogats anteckningarna.
    • Work Chat: Diskutera anteckningar och anteckningsböcker som du delat med andra.
    • Genvägar: Få snabbt tillgång till dina favoritanteckningar, anteckningsböcker och taggar.
    • Anteckningar: Visa alla anteckningar för alla anteckningsböcker i anteckningslistan.
    • Anteckningsböcker: Visa alla anteckningsböcker.
    • Taggar: Visa alla taggar.
    • Inställningar: Öppna kontoinställningarna när du vill hantera kontoinformation, säkerhetsinställningar, fakturering med mera.
    • Administratörskonsolen (endast Evernote Business-kontoadministratörer): Öppna Evernote Business-administratörskonsolen när du vill hantera uppgifterna för företagskontot, företagsanvändare, delning, företagspapperskorgen, fakturering med mera.

Anteckningsboksinfo

Den här grå anteckningsboksrubriken syns bara när du bläddrar i en anteckningsbok.

• Information: Visa information om anteckningsboken, bland annat anteckningsbokens titel och författare, alternativ för radering samt delningsinställningar.

Verktygsfält för redigering

Verktygsfältet för redigering öppnas automatiskt när du redigerar en anteckning i anteckningspanelen. Du kan visa det manuellt genom att klicka var som helst inuti anteckningspanelen.

• Påminnelse: Ställ in en påminnelse för den här anteckningen.
    • Genväg: Lägg till den här anteckningen i dina genvägar.
    • Information: Visa information om den här anteckningen, bland annat skapelsedatum, senast uppdaterad, käll-URL, anteckningshistorik med mera.
    • Radera: Ta bort den här anteckningen.
    • Mer: Få tillgång till fler anteckningsalternativ, till exempel att kopiera anteckningslänken.
    • Anteckningsböcker: Flytta den här anteckningen till en annan anteckningsbok.
    • Taggar: Lägg till taggar i den här anteckningen.
    • Kodblock: Visa text, till exempel programmeringskod, inuti en grå ruta för att skilja den från resten av dina anteckningar.
    • Infoga länk: Infoga en länk i den här anteckningen.
    • Bifoga fil: Bifoga en fil i den här anteckningen från datorn, till exempel en PDF-fil, ett Word-dokument eller en bild.
    • Google Drive: Få tillgång till Google Drive-filer.

TA EN TITT PÅ VÄGLEDNINGEN TILL EVERNOTE