Välkommen till Evernote Web

< Föregående / Nästa >

Välkommen till Evernote Web

Evernote Web snabbtur

Diagram som visar gränssnittet i Evernote Web

Marginallist

Använd sidolisten när du vill navigera på ditt Evernote-konto och få tillgång till kontoinställningarna.

• Sök i anteckningar: Sök igenom dina anteckningar efter nyckelord, platser, taggar och mycket annat.
    • Ny anteckning: Skapa en ny textanteckning i den aktuella anteckningsboken.
    • Genvägar: Få snabbt tillgång till dina favoritanteckningar, anteckningsböcker och taggar.
    • Alla anteckningar: Visa alla anteckningar från alla anteckningsböcker i anteckningslistan.
    • Anteckningsböcker: Visa alla anteckningsböcker.
    • Delas med mig: Visa alla anteckningar och anteckningsböcker som har delats med dig.
    • Taggar: Visa alla taggar.
    • Papperskorg: Visa alla anteckningar som har raderats.

Verktygsfält för redigering

Verktygsfältet för redigering öppnas automatiskt när du redigerar en anteckning i anteckningspanelen. Du kan visa det manuellt genom att klicka var som helst inuti anteckningspanelen.

• Anteckningsböcker: Flytta den här anteckningen till en annan anteckningsbok.
    • Kodblock: Visa text, till exempel programmeringskod, inuti en grå ruta för att skilja den från resten av dina anteckningar.
    • Infoga länk: Infoga en länk i den här anteckningen.
    • Bifoga fil: Bifoga en fil i den här anteckningen från datorn, till exempel en PDF-fil, ett Word-dokument eller en bild.
    • Mer: Få tillgång till fler anteckningsalternativ, till exempel upphöjd eller nedsänkt text.

TA EN TITT PÅ VÄGLEDNINGEN TILL EVERNOTE