Vanliga frågor om prisändringar (juni 2016)

Varför har priset för mitt Evernote-abonnemang ändrats?

Vår målsättning är att fortsätta att förbättra Evernote på sikt, därför investerar vi i våra huvudprodukter för att göra dem kraftfullare och mer intuitiva samtidigt som vi introducerar efterfrågade nya funktioner. Men det kräver stora investeringar i energi, tid och pengar. Vi ber alla som värdesätter Evernote att hjälpa oss med den investeringen för att sedan kunna dra nytta av de fördelar som blir resultatet.

Jag såg ett meddelande om förändringar i Evernote, men jag har inte sett några ändringar på mitt konto.

Vi introducerar förändringarna gradvis för alla användare under de kommande dagarna.

Jag betalar redan för Plus/Premium. Kommer mitt pris att ändras?

Det är bara en del som påverkas av prisändringen. Om du påverkas av prisändringen kommer du att få ett meddelande om det inom de kommande veckorna. Det gäller både månads- och årsabonnemang.

Varför kan jag inte skicka ett supportärende per e-post?

Evernote-kunder kan få support på flera olika sätt. Alla kunder har tillgång till den kostnadsfria supporten via Evernotes community, Evernote Plus-användare kan få utökad support via e-post och Evernote Premium- och Business-användare har tillgång till både och samt support via realtidschatt.

Påverkar dessa ändringar Evernote Business?

Nej. Ändringarna påverkar för närvarande inte prissättningen för Evernote Business.