Felsöka synkroniseringsfel av anteckningar i iOS

< Föregående / Nästa >

Felsöka synkroniseringsfel av anteckningar i iOS

Följ stegen nedan om du stöter på synkroniseringsproblem med en specifik anteckning i Evernote för iOS.

1. Återskapa anteckningen genom att följa stegen nedan:

1. Kopiera och klistra in innehållet från anteckningen som refereras i en ny anteckning
  2. Ta bort den refererade anteckningen genom att svepa över den från höger till vänster och sedan trycka på papperskorgen
  3. Gå till anteckningsboken Papperskorg längst ner i listan över anteckningsböcker och ta bort anteckningen därifrån
  4. Synkronisera Evernote

2. Om det inte går kan du starta om enheten och försöka synkronisera igen.

3. Installera om Evernote om det fortfarande inte fungerar.

Innan du installerar om Evernote för iOS måste du kopiera innehållet i osynkroniserade anteckningar någonstans utanför Evernote-appen. Osynkroniserade anteckningar (anteckningar markerade med gröna hörn) och foton raderas när du installerar om Evernote.

Spara osynkroniserade foton från nya Evernote för iOS: Öppna fotot och tryck på knappen Ladda ned (pil som pekar nedåt).

Spara osynkroniserade foton från äldre versioner av Evernote för iOS: Tryck på Dela-knappen (låda med uppåtpil) och välj Spara bild.

Följ sedan dessa steg:

1. Håll Evernote-ikonen intryckt på startskärmen tills den börjar röra sig
  2. Tryck på X och sedan på Radera
  3. Starta om din iOS-enhet
  4. Ladda ner Evernote från App Store

Om dessa steg inte löser problemet kan du kontakta oss.

Nyckelord:

• nsurl
  • ogiltigt innehåll
  • ios-fel
  • synkroniseringsfel
  • kan inte spara anteckning
  • felmeddelande
  • oväntad nsurlresponse-typ
  • innehållet är ogiltigt