Så här köper du Evernote Plus eller Premium via autogiro/SEPA

Så här köper du Evernote Plus eller Premium via autogiro/SEPA

Så här köper du Evernote Plus eller Premium via autogiro/SEPA

Kunder i följande europeiska länder kan köpa Evernote Plus eller Premium och betala direkt via sina bankkonton.

• Österrike
  • Belgien
  • Tyskland
  • Nederländerna

Gå till kontots inköpssida och välj iDeal, Sofort eller Giropay under inköpsprocessen. Vi dirigerar dig vidare till lämpliga betalsystem online där du kan slutföra köpet.

Vanliga frågor och svar

Hur lång tid tar det efter köpet innan mitt konto uppgraderas?

Ditt konto uppgraderas direkt när köpet är klart.

Kommer mitt abonnemang att förnyas automatiskt?

Ditt abonnemang förnyas automatiskt varje månad eller varje år via SEPA-systemet. Information om hur du hanterar ditt abonnemang finns här.

Kan jag köpa Evernote Business via autogiro?

För närvarande kan du inte betala för Evernote Business-abonnemang via autogiro eller SEPA-systemet.

Nyckelord:

• autogiro
  • SEPA
  • Giropay
  • Sofort
  • iDeal
  • Avtal för SEPA-autogiro