Stödet för Skitch för Android, Windows-datorer och Windows Touch upphör

Stödet för Skitch för Android, Windows-datorer och Windows Touch upphör

Stödet för Skitch för Android, Windows-datorer och Windows Touch upphör

Från och med 17 december, 2015, kommer Evernote inte att uppdatera Skitch för Android, Windows-datorer och Windows Touch. Kunder som använder dessa Skitch-produkter kan fortsätta att göra det. Från och med 22 januari, 2016, kommer apparna inte längre att kunna laddas ned.

Obs! Skitch kommer fortfarande att finnas för Mac, iPhone, iPad och iPod Touch

Vanliga frågor och svar

Vad händer med Skitch för Mac?

Evernote gör inga förändringar med Skitch för Mac. Det fortsätter att finnas tillgängligt och stödjas.

Varför slutar Evernote att stödja Skitch-apparna?

Vi inser att de som gillar Skitch kommer att bli besvikna, men vi vill betona att vi inte tar sådana här beslut lätt. Vi lovade våra kunder att fokusera på själva Evernote-upplevelsen, därför upphör stödet för flera fristående appar. Vi har byggt in de mest populära funktionerna i Skitch, bland annat markering och bildredigering, i Evernote.

Vad händer efter 22 januari?

Kunder som använder Skitch för Android, Windows-datorer och Windows Touch kan fortsätta att göra det. Efter 22 januari går det inte längre att ladda ned Skitch-produkterna.

Alla Skitch-bilder som du har sparat i Evernote före 22 januari kommer alltid att finnas tillgängliga överallt där du har Evernote. Logga bara in på Evernote Web eller hämta Evernote till alla enheter som du vill visa dem på.

Om du inte har synkroniserat Skitch med Evernote tidigare, rekommenderar vi att du gör det. Genom att synkronisera med Evernote har du en säkerhetskopia av dina lokala Skitch-bilder i händelse av att appen slutar fungera på grund av externa förändringar eller uppdateringar av operativsystemet.

Kan jag fortfarande använda Skitch-apparna som inte längre stöds efter 22 januari?

Ja. Kunder som redan använder dessa Skitch-appar kan fortsätta att göra det, även efter 22 januari. Vi planerar inte att stänga ned apparna, men vissa funktioner kan sluta fungera efter det att du uppdaterat operativsystemet.

Finns det andra sätt att avbilda och kommentera skärmdumpar som kan sparas i Evernote?

Ja. Det finns fyra alternativ:

1. Du kan avbilda och kommentera skärmdumpar med Skitch för Mac.
    2. Du kan använda Evernote Web Clipper på datorn.
    3. Du kan avbilda och kommentera skärmdumpar med Evernote på din mobila enhet och spara dem i Evernote.
    4. Du kan avbilda skärmdumpar med Evernote Helper (elefantikonen i menyfältet) och kommentera dem i Evernote (Mac, Windows)

Hur hittar jag Skitch-bilder som sparats i Evernote?

Logga in på Evernote-kontot via en dator med inloggningsuppgifterna som du använde när du sparade Skitch-bilderna till Evernote.

Två sätt att hitta Skitch-bilder:

• Om du har aktiverat Skitch att spara bilder i Evernote ska du öppna anteckningsboken Skitch som visas på ditt Evernote-konto.
  • Skriv app:Evernote Skitch i sökfältet. Alla bilder som du skapat med Skitch visas i sökresultaten.