Organisera och ställa in påminnelser

< Föregående / Nästa >

Organisera och ställa in påminnelser

När Post-it®-lapparna har samlats in i Evernote kan du organisera dem i anteckningsböcker, tagga dem och ställa in påminnelser, precis som med alla andra anteckningar i Evernote.

För bästa upplevelse ska du dock använda Post-it®-lappar som optimerats för Evernote (Post-it®-lappar i färgerna elektriskt gult, lime, elektriskt blått och neonrosa), där varje Post-it®-lappfärg automatiskt kan tilldelas till en Evernote-anteckningsbok, en Evernote-tagg och en Post-it®-lappåminnelse.

Obs! Endast tillgängligt i äldre versioner av Evernote för iOS och Android. Nya Evernote för iOS och nya Evernote för Android har inte stöd för att organisera och anpassa Post-it®-lappar som lästs in i Evernote.

Tilldela anteckningsböcker, taggar och påminnelser

Inställningar och påminnelser
Inställningar för elektriskt gult

Anpassa hur dina Post-it®-lappar sparas

Gör så här för att anpassa dina inställningar för Post-it®-lappar:

1. Gå till kontoinställningarna

• iPhone, iPad, iPod touch: Öppna fliken Konto och tryck på Inställningar
  • Android: Tryck på de tre vertikala punkterna överst i en anteckning, anteckningsbok eller tagglista när du vill ändra dina kontoinställningar

2. Gå till inställningarna för Post-it®-lappar

• iPhone, iPad och iPod touch: Tryck på Kamera > Post-it®-anteckningar
  • Android: Tryck på Inställningar > Kamera > Post-it®-lappar

3. Välj Post-it®-lappfärg när du vill ändra associerad anteckningsbok, tagg eller påminnelse

Exempel på hur du kan organisera Post-it®-lappar i Evernote:

1. Elektriskt gula Post-it®-lappar – Spara en att-göra-anteckningsbok med påminnelser och visa alla i påminnelselistan Elektriskt gula Post-it®-lappar har påminnelser som förval.
  2. Limefärgade Post-it®-lappar – Tagga som ”att dela” så att du enkelt kan hitta anteckningar du vill dela med andra
  3. Elektriskt blå Post-it®-lappar – Spara i en anteckningsbok med designidéer.
  4. Neonrosa Post-it®-lappar – Spara i en anteckningsbok för nöje eller roliga saker.

Sök handskrivna anteckningar

När en Post-it®-lapp sparas i Evernote känns all handskriven text igen och blir sökbar. Sök helt enkelt efter ett ord i Evernote så kommer alla anteckningar som innehåller det ordet att visas.