Börja skanna

För att börja, placera dokumenten i scannern, justera bredden för papperhållaren och tryck på den gröna "Scan"-knappen.

Dokument som skannas med ScanSnap Evernote Edition kommer att:

• skannas på båda sidorna
  • roteras till rätt riktning
  • beskäras automatiskt
  • sparas i lämpligt filformat
  • vara sökbara Evernote i hela dokumentets text-innehåll

Skanna allt

Skanna allt med ScanSnap

Du kan skanna in en hel rad olika typer av dokument direkt med ScanSnap Evernote Edition. Varje bunt med papper, visitkort, foton eller kvitton kommer att läsas av automatiskt, sparas och organiseras separat i en egen folder.

Enligt standard så blir allt som du skannar in automatiskt avläst, hanteras och arkiveras. Om du vill skanna in en rad liknande papper, ändra till lämplig inställning för skanning i alternativen som finns i ScanSnap Manager Evernote Edition i aktivitets- eller menyfältet.

Ställ in dokumenttypen

ScanSnap Evernote Manager

Om du vill skanna en rad liknande dokument, t.ex. flera kvitton, kan du se till att alla filer arkiveras som kvitton genom att ändra skanningsläget från automatiskt till kvitton eller någon annan typ av fil som skannas.

För att göra detta, öppna inställningarna i ScanSnap Manager från aktivitets- eller menyfältet och välj dokumenttypen som du vill skanna: papper, visitkort, kvitton eller foton.

Dokument

Skanna din post, räkningar, garantier, deklarationer och mer. Evernote ger dig möjlighet att söka inuti skannade dokument så att du alltid har tillgång till din viktigaste information.

En bunt reguljära papper känns igen som ett enskilt dokument och sparas som en PDF-fil.

Skanna dokument med ScanSnap

Visitkort

Alla de visitkort du samlat på dig behöver inte ligga och skräpa på skrivbordet. Lägg dem med texten nedåt i dokumentmataren och skanna allihop till Evernote.

Varje enskilt visitkort sparas som en bild i en separat Evernote folder. Logga in på ditt LinkedIn-konto och Evernote omvandlar korten till kontakter med bilder och information hämtad från sociala nätverk.

Skanna visitkort med ScanSnap

Kvitton

Utläggsrapporter och gräsklippargaranti: det är viktigt att hålla ordning på kvittona. Eller ännu bättre, att låta Evernote hålla ordning på dem.

Varje kvitto sparas som en bild i en separat Evernote folder.

Skanna kvitton med ScanSnap

Foton

Dina käraste minnen bevarade på samma ställe. Lägg dem vända nedåt i dokumentmataren och skanna dem till Evernote.

Varje foto sparas i en separat folder som en inskannad bild med hög upplösning.

Skanna foton med ScanSnap

Skanningstips

• Se till att du drar upp pappersstödet innan du börjar skanna.
  • Se till att dokumenten är centrerade genom att justera hållarna på pappersintaget.
  • Justera ScanSnap Manager-inställningarna när du vill förbättra precisionen vid visitkortsskanning. (Öppna inställningarna för ScanSnap Manager Evernote Edition, välj fliken Visitkort och ställ in Bildupplösning på Bäst och Kompression på Låg.)

LANGUAGES_SUPPORT LANGUAGES_INCLUDE=sv,fi,nl,da LANGUAGES_EXCLUDE=pt-br